Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Antalya Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu, Antalya şehrinde bulunan modern bir spor kompleksidir. Stadyum, Corendon Airlines'ın sponsorluğunda inşa edilmiş olup, Antalyaspor futbol takımının maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihçe

Stadyum, 2015 yılında inşa edilmiş olup, 2016 yılında hizmete açılmıştır. Antalyaspor'un maçlarını oynadığı stadyum, modern altyapısı ve konforlu seyir alanlarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Maç biletleri uygun fiyatlarla satılmaktadır.
  • Stadyumda bulunan restoran ve kafeteryalarda makul fiyatlarla yiyecek ve içecek seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern altyapıya sahip bir stadyum.
  • Konforlu oturma alanları ve geniş seyir alanları.
  • Antalyaspor'un maçlarını izlemek için ideal bir mekan.
Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu, modern yapısı ve uygun fiyat politikasıyla Antalyaspor taraftarları ve spor tutkunları için ideal bir mekan. Maç günlerinde keyifli bir atmosferde futbol heyecanını yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu Yorumlar - 1

user155700

Antalya Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu, modern ve konforlu bir stadyum. Tribünlerin düzeni ve oturma düzeni oldukça başarılı. Maç günlerinde atmosfer harika oluyor. Ancak yiyecek ve içecek fiyatları biraz yüksek. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşatıyor.

24 Nisan 2024
Mustafa Güçlü

Mustafa Güçlü

Güzel stad olmuş fakat doğu 7. Kapı loce 38.loca karşısı tuvaletler leş gibiydi yakıştıramadım ayrıca doğu çıkışı duvarlardaki sprey yazılar için kulübün gereğini yapması gerektiğini düşünüyorum....

2023:12:09 20:46:14
Cumhur Karakaşoğlu

Cumhur Karakaşoğlu

Güzel ve modern bir stadyum, wc'ler biraz uzakta kalıyor ama genel olarak güzel bir stad

2023:10:19 12:23:42
Berkant Töngüş

Berkant Töngüş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un iç saha maçlarını oynadığı,33.000 kişi kapasiteli stadyum. Konumu dolayısıyla ulaşımı çok kolay. Çok düzenli bir yapısı var. Büyük Antalyaspor taraftarına yakışır bir stadyum. Maç izlemek gerçekten çok keyifli.

2023:04:15 19:20:08
Uğur KARADAĞ

Uğur KARADAĞ

Antalyada yaşayan bir birey olarak Antalya Spora kazandırılan muhteşem seyir keyfi olan bir spor sahası emeği geçen herkese teşekkürler

2023:09:22 14:41:23
Abidin Kestane

Abidin Kestane

İlk defa gittiğim Antalyaspor stadyumu. Ulaşım ve park yönünden çok sorun yaşamadık. Stadın çevresi geniş ve yol ağı da iyi. Stad etrafında bayağı bir güvenlik alınmış ve yeterliydi. Allah kolluk kuvvetimizi korusun. Ayrıca stad çevresinde köfteciler vs var yemek için iyi biz yedik tavsiye ederim. 20 TL yarım ekmek köfte ayran bedava. Stad içi de geniş güzel ben beğendim. Ama en iyi izleme yeri bence vip veya batı alt c-d tavsiye ederim. Herkese sevgi ve saygı ile hoşgörünün bol olduğu maçlar dilerim.

2022:01:23 11:02:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı