Sneaks Up – Terracity Antalya Avm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 64 Yorum Ekle

Sneaks Up - Terracity Antalya Avm

Sneaks Up - Terracity Antalya Avm, Antalya şehrinde bulunan bir ayakkabı mağazasıdır. Mağaza, gençler ve genç ruhlu yetişkinler için son moda sneaker ve spor ayakkabıları sunmaktadır.

Tarihçe

Sneaks Up - Terracity Antalya Avm, 2015 yılında açılmıştır. Mağaza, kaliteli ve trend ayakkabıları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Mağazamızda geniş fiyat aralığında sneaker ve spor ayakkabıları bulabilirsiniz. Her bütçeye uygun seçenekler sunmaktayız.

Müşteri Hedef Kitlesi

Sneaks Up - Terracity Antalya Avm, genç ve dinamik müşterilere hitap etmektedir. Modayı takip eden ve rahatlığı önemseyen herkes mağazamızda aradığını bulabilir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Güler yüzlü ve profesyonel hizmet
Modayı takip eden ve kaliteli ayakkabılara uygun fiyatlarla sahip olmak isteyen herkesi Sneaks Up - Terracity Antalya Avm mağazamıza bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Sneaks Up – Terracity Antalya Avm Yorumlar - 1

user155636

Terracity Antalya Avm'deki Ayakkabı Mağazası gerçekten harika bir seçkiye sahip. Çeşitlilikleri ve kaliteleri ile beni çok etkilediler. Ayrıca mağaza çalışanları da çok yardımcı ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

24 Nisan 2024
PELİN KESER SARI

PELİN KESER SARI

İNCELEMEYE GÖNDERDİĞİM AYAKKABIYI KAYBETTİLERAyakkabı 3 kullanımda açıldı, inceleme sonucu gelmeyince aradım 21 iş günü 2 gün sonra doluyo dediler merkezden, nasılsa aynı gün geldi ayakkabınız sonuç olumsuz dönüşü yapıldı. Tekrar incelenmesini istemek için mağazaya gittik ayakkabıyı bulamadılar. Modeli markayı bana sordular telefonla sonrasında, o kadar sistemliler siz düşünün. 2 hafta sonra arayıp ücret iadesi istedim merkezden. Yine tesadüf, mağaza ayakkabıyı bulduk diye aradı. Olumsuz cevap tabi ki devam ediyor. İlk ve sondu

2023:10:22 07:57:18
Önder Lop

Önder Lop

Adidas ayakkabının boğaz kancası 1 haftada düştü. Mağazaya gittim, ürünü alıp kağıda not yazarak göndermeye çalıştılar. İlgisiz suratsız mağaza sorumlusu çıktı verdi, zoraki kaşe ve paraf aldım. Diğer yorumlara bakılırsa devamı pişmanlık olacak gibi (gelişmeleri yazacağım)

2023:11:28 17:42:08
Ezgi Yaprak

Ezgi Yaprak

Mağaza çalışanları turist müşteriyi görünce elimde baktığım ayakkabıyı alıp depoya götürdü uzun süredir spor ayakkabılarımı almada tercih ettiğim bir markaydı ama bu saygısızlık üzerine asla girmeyi düşünmüyorum.

2023:10:12 18:12:53
Galip Galip

Galip Galip

Ürün alana kadar Kıralsin aldikdan sonra Dilencisin .Ve ürüne 9000 TL Nakit ödedikten sonra.Saticilarin surati bile değişiyor.3 kere giymekten sonra yırtıldı kalite pazar kalitesi.Bir daha tövbe.

2023:11:08 13:11:28
NAZ GÜDER

NAZ GÜDER

Aldığımız Spor Ayakkabı 1 yılı tamamlamadan ön kısmı komple açıldı ..Ürün iadesinde bulunduk teracıty avm ye inceleme sonrası dönüş yapacaklarını bilgi verdiler.Hiç bir şekilde dönüş yapmadılar ve telefonlarına hiç bir şekilde ulaşamıyoruz bakmıyorlar…!!!Hizmet sıfırrr

2023:09:10 19:47:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı