Antalya Migros Alışveriş Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Antalya Antalya Migros Alışveriş Merkezi

Antalya Migros Alışveriş Merkezi, Antalya şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 1999 yılında açılan bu alışveriş merkezi, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Antalya Migros Alışveriş Merkezi, Migros Türk tarafından 1999 yılında Antalya'da açılmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve Antalya'nın önde gelen alışveriş merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Antalya Migros Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenlediği kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Avantajlı kampanyalar ve indirimler
  • Ulaşım kolaylığı
Antalya Migros Alışveriş Merkezi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Ayrıca geniş ürün yelpazesi ve avantajlı kampanyalarıyla tercih edilmesi gereken bir alışveriş noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Konyaaltı Antalya Migros Alışveriş Merkezi Yorumlar - 1

user155554

Antalya Migros Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla alışveriş yapmak için ideal bir yer. Mağazaların düzenli ve temiz olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

24 Nisan 2024
Deneyimlerimden Bahsediyorum

Deneyimlerimden Bahsediyorum

En sevdiğim avmlerin başında geliyor .en alt kattaki dinlenme alanı gerçekten çok güzel .bi de 5 m büyüklüğündeki Migros’un olması çok iyi .bazen indirimli bir ürün arıyorsanız tam ihtiyacınızı karşılayacak bir yer olarak size göz kırpıyor .zara magazasının da bulunması benim için bir artı özellik.Ayrıca avm hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.Antalya Migros Alışveriş Merkezi 6 Haziran 2001 tarihinde Antalya’nın ilk alışveriş merkezi olarak kapılarını ziyaretçilere açmıştır. Migros markasının bölgedeki gücü ile uluslararası, yerel, giyim, teknoloji, dayanıklı tüketim, kuyum sektöründeki güçlü markaları buluşturup, Antalya’nın ilk büyük alışveriş merkezi olarak şehrin turizmdeki popülaritesini arttırarak, dünyanın önemli turizm merkezleriyle her alanda rekabet etmesine olanak sağlamıştır.

2023:12:11 12:10:59
Ultraviyole Gezgin

Ultraviyole Gezgin

Antalya Migros Alışveriş Merkezi 6 Haziran 2001 tarihinde Antalya'nın ilk alışveriş merkezi olarak Koç Holding tarafından yaptırılmış ve Antalya halkının hizmetine sunulmuş. Turist olarak gelen yerli -yabancı herkesin uğrak yerlerinden biridir .Marka çeşitliliği,kafeleri eğlence mekanları ile güzel bir Alışveriş merkezi. Park bulurken biraz zorlanıp bir kaç tur atmanız gerekebilir.

2023:09:25 19:03:36
patetes krallığı

patetes krallığı

Gayett sevdiğim gelirken heyecanlandigim girişinin yesilligi yurume yeri ile yıllardır ailecek gittiğimiz ve konum olarak lunaparkin karşında merkezi bir yerde ve alt yolunda da akvaryum var giderseniz eğer ve bahçesinde kedi köpekleriyle :) yeterli ve yıllardır hizmet veren dizaynı iyi bir avm ♡ gerçekten çoğu şeyi bulabilirsiniz icerisi güzel ferah çocuklar için etkinlikleriyle güzel bir yer yemek katı sadece biraz dar yani ferah değil ama orası da güzel ve yemek çeşidi var 5M in içinde 5m Migrosu da gezmek ayrı bi güzel keyif veriyor :;) 🌸✌️🥰

2024:01:10 09:09:48
Muzo Ceylan

Muzo Ceylan

Antalya nin en güzel AVM si..hemen herşey her mağaza var.. çocuklar için harika alanlara oyun alanlarına sahip.. çok konforlu bir müşteri dinlenme alanı var alt katta mudavimi oldum..yerde minderler şık sandalye rahat koltuklar ile çocuklar ve gençler büyükler için tercih edilen harika bir yer..kurutemizleme eczane hersey var.. mısır çikolata şekerleme reyonları kafetryalari üst kat yemek bölümü heryer güzel..wc ler temiz titiz heran sürekli temiz..engelli ve aile wcleri var çocuk bebek odaları vs..konforlu bir AVM..tercihen ilk öncelik hakediyor... şimdilik böyle..

2023:12:16 09:53:37
BÜLENT ODUNCU

BÜLENT ODUNCU

Sevgili migros yöneticisi dün ekmek reyonundan ekmek aldımDiğer reyonlardan aldıklarından sonra ekmek alayım dedim o ara pasta olan ekler bölümünde ekler de alayım dedim gördüğüm manzara aynen şöyleydi küçük küçük sinekler üzerinde geziyordu bugünde siz gidin bakın göreceksiniz hiç yakıştıramadım bari soğuk dolabına koyun çok ayıp bi durum

2024:01:07 14:15:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı