Antalya Bilim Koleji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Antalya Bilim Koleji

Antalya Bilim Koleji, Antalya şehrinde eğitim hizmeti veren özel bir okuldur. Okul, öğrencilere bilimsel ve teknolojik alanlarda eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Bilim Koleji, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve modern eğitim metotları ile öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, eğitim kalitesi ve sunduğu imkanlara göre belirlenmektedir. Detaylı fiyat bilgisi için okulun resmi web sitesinden veya iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern eğitim metotları
  • Bilimsel ve teknolojik alanlarda uzman öğretmenler
  • Geniş kampüs olanakları
  • Öğrenci merkezli eğitim anlayışı
Antalya Bilim Koleji, öğrencilerine sadece akademik başarı değil aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim imkanı da sunmaktadır. Modern eğitim anlayışı ve donanımlı kadrosu ile öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Antalya Bilim Koleji Yorumlar - 1

user155433

Antalya Bilim Koleji, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı sayesinde öğrencilerin başarısı her zaman ön planda tutuluyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi düzeyde. Ancak bazı konularda iletişim eksikliği yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu diyebilirim.

24 Nisan 2024
Gül Can

Gül Can

Google yorumlari tercihlerimde belirleyici olduğu için özellikle yorum yazmak istedim..objektif kendi izlenimlerimi paylasmak istiyorum..oğlum 8. Sınıf öğrencisi.. okulda 4. Yılımız..evimiz okula uzak olduğu için kayıt yaptırırken acabalarim vardi..bu uzaklığa değer mi?Okulu tercih etmemizin en büyük nedeni kurucusu Hakan Karataş oldu.bütün kaygılarım sorularım ilk görüşmede bitti..cok net ve yapıcı tavrı güven veriyor..bu 4 yılda hiç değişmediOkulun rehberlik bölümü cok iyi..rehber öğretmenimiz funda hanım çok şey borçluyum kendisine..deneyimli sorunu anında farkeden ertelemeyen çözüm üreten..iyi ki var..bu kadar iyi çalışan bir rehberlik servisi kaç okulda vardır bilmiyorum..okul için en önemli kriter olduğunu düşünüyorum..Sosyal etkinlikleri de çok iyi..müzik öğretmeni Atilla bey yeteneği farkettiginde bırakmıyor..çok ilgili..okula değer katıyor..oğlumun gitar sevgisini desteklemesi rehberlik etmesi yönlendirmesi kesinlikle çok şanslıyız..okulda bir müzik stüdyosunun olması bunun kanıtıGenel anlamda okuldan çok memnunum..özellikle bu yıl çok sistemli bir çalışma yürütülüyor deneme sınavları soru çözümleri etutlerSınava çok iyi motive ettilerKesinlikle bu uzaklığa değer

2023:10:20 18:33:30
Hülya Aslaner

Hülya Aslaner

Okul, öğrenciler için öğretimden çok eğitim odaklı olmalıdır ve Antalya Bilim Koleji bu konuda çok başarılı ve deneyimlidir. Gerek öğretmenlerimizden gerekse diğer personel kadrosundan son derece memnunuz ve her anlamda çocuklarımızı kaygısızca emanet edebiliyoruz. Ayrıca eğitim öğretimin yani sıra kültürel ve sosyal aktivite yapılması konusunda Antalyada sayılı nezih okullardan birisidir. Tüm öğretmenlerimiz, yönetim kadrosu ve personel çalışanlarına emeklerinden, ilgi ve alakasından , tüm çabalarından dolayı minnettarım......

2023:09:28 08:56:42
Emre Alkasi

Emre Alkasi

Okulda 4. Yılımız. Öğretmen , Rehberlik ve Yönetim kadrosuyla gercekten cok güzel ve akademik olarak da cocuklarimiza cok yarar saglayan bir okul. Ögretmen ve yönetim kadrosuyla Öğrencilerinin durumuyla alakali her acidan birebir ilgilenen bir sistemle calisan ve emek veren tüm okul calisanlarina tesekkür ediyorum.Basariniz daim olur insallah.Sevgiler

2023:09:28 12:13:31
Tekin Bozbey

Tekin Bozbey

Okulumuz şık, temiz ve yemekleri doyurucu olduğu kadar, etkili ve ilgili öğretmenlerimiz, yönetim ve tüm çalışanlar, çocuklar için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktalar. Güzel ülkemizde nadir bulunan okulumuzdan daha fazlası beklenemez. Emek veren tüm çalışanlara teşekkür ederim.

2023:09:25 14:20:04
Kübra Soylu Beauty Center

Kübra Soylu Beauty Center

Kızım Hira Soylu icin bir cok okul araştırması yaptim . Antalya Bilim Kolejinin egitim sistemi ve öğrencilerinin her zaman gelişimini destekleyen bir egitim merkezi oldugunu görunce 1. Sınıftan itibaren basladik ve İrem Öğretmenimizden cok memnun kaldik . Bize bu guveni verdikleri icin kendilerine cok tesekkur ediyoruz.

2023:09:22 13:18:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–16:00
  • Salı 10:00–16:00
  • Çarşamba 10:00–16:00
  • Perşembe 10:00–16:00
  • Cuma 10:00–16:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı