Felicita Fine Dining Restaurant

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Antalya Muratpaşa Felicita Fine Dining Restaurant Yorumlar - 0

Betts

Betts

Mekanin içinin ve bahcesinin tasarimi gercekten cok güzel, özel bir günde tercih edilebilecek bir mekan. Zaten bahcesine girdiginiz zaman farki anlıyorsunuz.• Menü içeriginde yemeklerde yumurta, laktoz, hardal, gluten, deniz ürünleri veya alkol kullanılıp kullanilmadig detayli bir sekilde belirtiliyor. Alkol kullananlar icin sarap menüsü de oldukca genis. ilk olarak ricotto peynirli citir bir ikram veriyorlar. Biz yemek icin Soguk baslangıc olarak Aromatik Ordek , makarnaDeniz Urünleri Linguine ve Citir Somon Izgara tercih ettik.• Ordekte kullanilan aroma bize farkli geldi. Deniz ürünleri linguine kullanilan ürünlerin lezzeti gercekten makarnaya gecmisti ve hepsinin tadı alinabiliyor. Ayrica icinde kullanilan somon, karides, kalamar gibi deniz ürünleri cok taze ve lezzetliydi. Sadece makarnasinin pisme orani az geldi belki de makarnanin cesitinden dolayidir. Somon izgara ise gercekten cok lezzetliydi. Somon sever olarak pisme derecesiÜstünde kullanilan aromatik soslar cok begendik. Yanindaki bezelye püresi ise farkli bir yorum katmis ve ayrica o da lezzetliydi.

2023:09:08 19:27:33
Alp Eren

Alp Eren

Öğle yemeği için hep merak ettiğimiz mekanı denemek için geldik. Mekanın ambiyansı, arka bahçesi çok güzel çalışanlar nazik ve ilgili. İlk başta çok şık minik bir ikramlık geldi çok başarılı bir atıştırmalıktı fotoğrafı mevcut. Başlangıç olarak karides tartine denedik, avokado ve karides severler için güzel bir tercih ama damak çatlayan bir güzelliği yok denenebilir. Eşim tavuk şinitzel istedi, şinitzel gerçekten çok başarılı dışı çıtır çıtır içi yumuşacık ve sulu yanındaki mantar sos ve patates salatası ile gayet güzel bir sunumu vardı. Ben dana kaburga burger istedim, içi dolu dolu et ve içindeki soslar ve coleslaw salatası ile çok dengeli ve lezzetli. Ana yemekler için genel yorumum porsiyonlar büyük herkesi rahat rahat doyurur ona göre sipariş verin. Tatlı olarak panna cotta ve creme Brule istedik ikisi de ortalamanın üzerinde panna cotto sosu ve sunumuyla güzeldi. Filtre kahveleri de başarılı. Genel olarak biz çok memnun kaldık. Tavsiye edilir.

2021:10:12 12:22:16
Hatice Dama

Hatice Dama

Şarap restaurantı olarak çok begendigim bir mekan.ortam loş ve gozu rahatsiz eden bir isik yok. Masalarda stres giderici kaya tuzu lambalari ekstra huzur sagliyor. Chef gercekten efsane, inanilmaz lezzette et ler yapiyor.mantarlı special çorbasi bagimlilik yapiyor. Calisanlar kibar ve ilgili. Arka tarafta hos bir bahceside mevcut. Gozumun aradigi tek sey bir şömine oldu boyle bir mekanda eksikligi hissediliyor 😌

2022:05:07 14:41:49
Esra Kantarcı

Esra Kantarcı

Favori restoranımız oldu. Linguine oldukça taze idi. Pizza hamuru enfes idi. Yediğim en iyi panna cotta ve en hafif creme brulee ile gönlümde taht kurdu. İkram ettikleri çay bile ayrı bir lezzetli idi sanki. Gazpacho çorba ferahlatıcı bir alternatif, şahsen fanı olmadım. Fakat diğer her şey yani deniz ürünlerindeki tazelik, lezzet, ortam ve hatta şarkı tercihleri (james blunt, maroon5 akustik) beni benden aldı. Çalışanların güler yüzlülüğü ile beraber 5 üstünden 25 diyorum teşekkürler.

2021:09:14 16:14:44
İrem Gürkan Özel

İrem Gürkan Özel

Yemeklerinin abartildigini dusunuyorum. Cok farkli bir lezzet degildi. Tatlilarini da deneyimleyemedik malesef. Tatlilar icin tam 40 -45 dk bekledik. En sonunda iptal ettirdik. Gozluklu kisa sacli garson mu müdür mü oldugunu anlayamadiğım hanimefendi bizi tersleyerek buranin mutfaginin sirali calistigini soyledi. Haksiz olduklari bir konuda musterinin bu sekilde terslenmesi hic hos degildi. Mekanda aktif toplam zaten 3 masa vardi. Diger masada bizim gibi uzun suren servisten dolayi sinirlendi. Servis yapan beyfendi cok kibar ve nazikti. Yetersiz personel calistiklari cok belli. Garson hanfendi ön giriste duruyorken, garson beyfendi iceride mutfakta. Arka bahceyede bakan yok. Yarim saat boyunca bahceden iceriye seslendik fakat duyanda gelende olmadi en sonunda kalkip one gitmemiz gerekti. Neresinden tutarsaniz tutun fine dining degil. 3 kişi ile idare edilebilecek bir restoran hiç değil

2023:09:15 19:08:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı