İl Vicino Pızzerıa

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Antalya Muratpaşa İl Vicino Pızzerıa Yorumlar - 0

AYSEN CETİN

AYSEN CETİN

Ambiance ve mutfak olarak Antalya' ya prestij sağlayan pizzaria italiana . Bütün pizzaları tadılmalı. En basitinden bir pizza margarita inanılmaz lezizdir. Bugün Signature Pizza serisinden Asso denedim. Hafif acılı, İtalyan bruushetta si ile yine çok keyifli idi. Tek uyarmam gereken konu, temmuz ve ağustos aylarında tercih etmeyin. Enfes bir bahçesi olmasına rağmen bu aylarda nem ve sıcaktan çok rahatsız olabilirsiniz.

2023:11:10 17:43:18
Melis Sezer

Melis Sezer

24 Temmuz da akşam yemeğimiz için Google da araştımalarımız sonucu bir kaç sayfada ismi geçen İl Vicino Pizzeria’ya geldik. Veee iyi ki de gelmişi. Antalya Kaleiçine giriş yaptığınızda on dakikalık bir yürüme yolu sonrasında navigasyon ile kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizde benim gibi pizza pasta aşığı iseniz bu mekana kesinlikle uğramalısınız. Temmuz ayında burada olunca Antalya da klimalı bir mekan bulmak biraz zor. Mekanın kapısından içeri girdiğimizde buz gibi serin bir hava karşılıyor sizi, ama yok ben açık hava severim sıcaklar beni etkilemez derseniz bahçesinde de keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz. Biz pizzasına bayıldık. Taşfırında özenle hazırlanan pizza peynirleri ile bizden tam puanı hak etti. Ama Gnocchi sever birisi olarak ve bir çok yerde yemişken Gnocchi beklentimin altında kaldı. Biraz fazla hamur geldi ve yağ oranı fazlaydı açıkçası. Onun haricinde servis atmosfer herşey mükemmeldi. Sanırım akşam servisleri yoğun oluyor. Ya erken gelinmeli ya da rezervasyon yaptırarak beklemeden gelebilirsiniz. Şimdiden sizlere de afiyet olsun..

2023:07:24 15:29:30
V

V

Pizza çok beğendim çok lezzetli 🤤 şefe özellikle ellerine sağlık çok teşekkür ederim ama fiyat konusunda çok fazla bence… bu pizza 500 tl ama 50 gram jambonlu böyle çok pahalı 🙄

2023:09:20 21:34:36
Bike Geckinli

Bike Geckinli

Pek az şey değişmeden kalabiliyor günümüzün Türkiye'sinde. Bu mekana ilk geldiğimden beri belki de 10 yıl geçmiştir. Hala Türkiye'nin en iyi pizzalarından birini yapıyorlar. Malzemeden taviz yok. Akıl oynatan istikrarlı bir lezzet. Nasıl başarıyor? İşte demek ki olabiliyor, okullarda başarı hikayesi olarak anlatılmalı.

2023:12:24 15:36:46
Piyasa Takipçisi

Piyasa Takipçisi

Antalya’da İtalyan usulü iyi pizza için sık sık gittiğimiz mekana bir kere daha uğradık.Mekanın açık ve kapalı bölümü var, geniş şarap menüsü dikkat çekiyor. Masalar özenli ve kaliteli.Margarita, bbq tavuk ve şarküteri pizza aldık. Margarita her daim iyi. Tavuk daha önce almamıştık; biraz kuru geldi. Şarküterideki malzemeler lezzetliydi. Zeytinyağı başarılı.Daha önceki deneyimlerimize göre malzeme miktarında azalma hissettik.3 pizza ve içeceklere 1350 TL verdik.

2023:09:08 16:43:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–23:00
  • Salı 12:00–23:00
  • Çarşamba 12:00–23:00
  • Perşembe 12:00–23:00
  • Cuma 12:00–23:00
  • Cumartesi 12:00–23:00
  • Pazar 12:00–23:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı