Lanthe Restaurant (18+ Adult Only)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Antalya Lanthe Restaurant

Antalya şehrinde bulunan Lanthe Restaurant, sadece yetişkinlere yönelik bir mekan olarak hizmet vermektedir. 18 yaş ve üzeri misafirlerin kabul edildiği bu restoran, lüks ve şık bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Lanthe Restaurant, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır. Şehrin en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Lanthe Restaurant, fiyat politikasında kaliteyi ön planda tutmaktadır. Menüsünde yer alan yemeklerin fiyatları, sunulan hizmetin kalitesi ile uyumlu olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve şık atmosfer
  • Yetişkinlere özel hizmet
  • Kaliteli ve lezzetli yemekler
  • Profesyonel ve deneyimli şefler
Lanthe Restaurant, Antalya'da farklı bir deneyim yaşamak isteyen yetişkin misafirler için ideal bir seçenektir. Şık atmosferi, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmeti ile unutulmaz bir akşam geçirmenizi sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Lanthe Restaurant (18+ Adult Only) Yorumlar - 1

user155230

Antalya Lanthe Restaurant, muhteşem manzarası ve lezzetli yemekleriyle beni büyüledi. Özellikle deniz ürünleri konusunda çok başarılılar. Servis kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

23 Nisan 2024
AYSEN CETİN

AYSEN CETİN

Antalya da elit, romantik ve kalitesinden asla taviz vermeyen ve eşsiz manzarasıyla benim için sayılı mekanlardan. Kahvaltısı ayrı değerlendirmeli, akşam yemeği ayrı. Akşamüstü içecek için servis olmadığından bahsedilmiş.Birincisi mekan çok büyük değil, ikincisi çay bahçesi konsepti yok. Bu tarz müşteri grubunu elemeliler haklı olarak. Kaliteden ödün vermeden enfes manzara ile müşteriye sunmak prensipleri de beraberinde getirir. Antalya' nin en büyük problemi manzara bulursunuz kalite bulamazsınız, kaliteye ulaşırsınız manzara olmaz. Bu sebeple Lanthe, şehirde nadide mekanlardandır. Plaj Antalya ortalamasına göre yüksek giriş ücreti olmasına rağmen Antalya' nın en iyisi diyebilirim.

2024:01:05 08:16:48
Musa Kistik

Musa Kistik

Eşşiz bir manzarası var , bu manzarayı zengin menüleriyle birleştirmişler , menüden birşeyler seçmek oldukca zor birisini seçsem digerinde aklım kalıyor sushi bile var. Yoğurt soslu kebap ve lokum kesinlikle önerimdir , tüm çalışanları hoşgörülü ve kibar. Herkese tavsiye ederim

2023:09:06 08:43:47
Selenay Ülker

Selenay Ülker

Gercekten hayatimda aldigim en iyi hizmetti.. personeller ve yemek tepeden tirnaga harika.. ambiyans mukemmel.. somonu ozellikle tavsiye ederim, gercekten yedigim en iyi yemekti..

2023:09:07 16:38:19
Liudmila Arnaut

Liudmila Arnaut

Açılıştan beri bu mekana fırsat buldukça gidiyorum! Bu kadar kaliteli , özel atmosferli yer Antalya’da sayılıdır! Kokteyller muhteşem ;)) ahtapot izgara sunumu ve eşsiz lezzeti ile favorim ;))

2023:09:05 19:35:18
Melis Cuhadar

Melis Cuhadar

Yemekler harika. Ilgi harika. Et pisirmesini iyi biliyorlar

2023:12:16 20:39:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı