FATMA SULTAN RESTAURANT (TÜRK MUTFAĞI)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

FATMA SULTAN RESTAURANT (TÜRK MUTFAĞI) - Antalya

FATMA SULTAN RESTAURANT, Antalya şehrinde Türk mutfağına özgü lezzetleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, geleneksel Türk yemeklerini modern bir atmosferde sunarak misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

FATMA SULTAN RESTAURANT, 1995 yılında Fatma Sultan tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile Antalya'nın en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çorbalar: 15 TL - 25 TL arası
  • Ana Yemekler: 30 TL - 60 TL arası
  • Tatlılar: 10 TL - 20 TL arası

Önemli Özellikler

  • Taze ve organik malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Geleneksel Türk mutfağına özgü lezzetlerin modern sunumu
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güleryüzlü hizmet anlayışı
FATMA SULTAN RESTAURANT'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmeti ile sizleri memnun etmeyi garanti ediyoruz. Türk mutfağının en özel tatlarını deneyimlemek için bizi ziyaret etmeye davetlisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa FATMA SULTAN RESTAURANT (TÜRK MUTFAĞI) Yorumlar - 1

user155224

Antalya Fatma Sultan Restaurant'ta harika bir deneyim yaşadım. Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini burada bulabilirsiniz. Servis hızı çok iyiydi ve personel çok ilgiliydi. Özellikle et yemekleri muhteşemdi. Atmosfer de çok hoştu, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Nisan 2024
Sedat Hayvansever

Sedat Hayvansever

Bu akşam 25 Aralık şehir dışından gelen misafirlerimiz ile akşam yemeği yedik. Yemeklerden Mercimek Çorbası, ana yemek olarak Tas kebabı, Bulgur pilavı, salata ve Kabak tatlısı ve alkollü alkolsüz içecekler tercihlerimiz oldu. Hepsi ayrı lezzetli ve servis edilme zamanlamaları harikaydı. Çalışanlar güler yüzlü ve nazik idi. Atmosferi anlatmak yetmez, yerinde görüp yaşamalısınız. İşletme sahibi Selçuk Bey ilgi ve alakası için bir teşekkürü hak ediyor. Böyle bir mekanı Antalyalılara kazandırdığı için ayrıca teşekkür ederiz. Sıcak, sakin bir ortamda harika bir gece geçirdik. İyi ki Fatma Sultan Restaurant tercihimiz olmuş, yoksa bu kadar rahat bir ortamda hem yemek yeme, hem de sohbet ortamı bulamazdık.

2023:12:25 23:43:41
muhittin bahar

muhittin bahar

Cok güzel yemekler herkeze tavsiye ederim. Kendimi evde hissetim bir misafir olarak.😊

2023:08:20 07:38:47
Seyit Selvi

Seyit Selvi

Her defasında severek geldiğimiz güzel bir mekan.Çalışanlar ve yemekleri yapan hanımefendi cok cana yakınlar müşterilerle alakadar oluyorlar.Yemekler çok leziz ve porsiyonlar yeterince büyük.Çaldıkları müzikler hep nostalji çok begendik ve kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2024:01:24 16:49:56
Berfin Yılmaz

Berfin Yılmaz

Turkish:Tatlı bir konak içerisinde leziz hem vegan hem de vegan olmayan seçenekleri bulabileceğiniz bir restaurant. Vegan olduğum için vegan alternatifleri denedim. Vegan menüsünün çeşitliliğinden dolayı şaşırdığım bir yerdi. Vegan İskenderi favorim. Vegan köftesi ayrı güzel. Ayrıca Vegan mantısı da favorilerimden sadece porsiyonunu pek doyurucu bulmuyorum. Müzikleri her zaman çok iyi. Öneri isteyen yabancı arkadaşlarınız için Türk mutfağını deneyebilecekleri ve Vegan Türk Mutfağından lezzetler bulabileceğiniz bir yer.English:A restaurant where you can find delicious vegan and non-vegan options in a sweet mansion. Since I'm vegan, I tried vegan alternatives. It was a place where I was surprised by the diversity of its vegan menu. Vegan Iskender is my favorite. Vegan meatballs are delicious. Also, Vegan Ravioli is one of my favorites, but I don't find the portion very satisfying. Their music is always very good. It is a place where your foreign friends who want suggestions can try Turkish cuisine and find flavors from Vegan Turkish Cuisine.

2024:01:11 10:00:28
Furkan Civri

Furkan Civri

Tarihi Kaleiçi ni gezdikten sonra akşam yemeği için Fatma Sultan Restoranı tercih ettik. Güzel bir karşılamayla tarihi yemekleri deneyimledik. Yemek sonrası restaurant şefi masamıza uğradı ve tarihi reçetelerle ilgili bilgi verdi. Çok güzel bir akşam yemeğiydi herkese tavsiye ederim.

2023:06:07 18:35:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:30–20:00
  • Çarşamba 09:00–21:30
  • Perşembe 09:30–21:30
  • Cuma 09:30–21:30
  • Cumartesi 09:30–21:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı