Ayar Meyhanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya Ayar Meyhanesi

Ayar Meyhanesi, Antalya şehrinde bulunan geleneksel bir meyhane olarak hizmet vermektedir. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine lezzetli yemekler ve eğlenceli bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Ayar Meyhanesi'nde, geniş bir menü seçeneği bulunmaktadır. Mezeler, deniz ürünleri, et yemekleri ve tatlılar gibi birçok seçenek mevcuttur.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Ayar Meyhanesi, genellikle yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yerel halkın da tercih ettiği bir mekan olarak bilinmektedir.
  • Aileler, arkadaş grupları ve iş yemekleri için uygun bir ortam sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Geleneksel Türk mutfağından lezzetler sunması
  • Canlı müzik ve eğlenceli atmosfer
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanılması
Ayar Meyhanesi, lezzetli yemekleri, samimi atmosferi ve canlı müziği ile Antalya'da tercih edilmesi gereken mekanlardan biridir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen işletme, herkesi keyifli bir akşam geçirmeye davet etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Ayar Meyhanesi Yorumlar - 1

user155206

Antalya Ayar Meyhanesi Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve mekanın atmosferi de çok keyifli. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

23 Nisan 2024
Mahboubeh Abdous

Mahboubeh Abdous

Ben yaklaşık 6 sene bu meyhane gidiyorum musik çok güzel ve mekan çok güzel. Sadece cumartesi rezervasyon gerekiyor ki bu normal :) mezeler gayet lezzetli. Her şey için çok teşekkür ederim

2023:10:21 16:41:49
Mesut yılmaz Halil

Mesut yılmaz Halil

Havuz başında fasıl eşliğinde harika bir akşam yemeği yedik mezeleri çok güzeldi balıkları taze ve lezzetliydi. Garsonlar çok ilgiliydi özellikle Yıldıray bey bizimle çok özenle ilgilendi. Tatlı olarakta katmerini önerdiler, denedik çok beğendik.

2023:10:12 19:08:04
Mehmetcan Adıgtı

Mehmetcan Adıgtı

Sıcakları efsane lezzetli bir mekan karides,kalamar vs levrek fakat mezeleri ve meyve tabağı cok alt seviyede 3 kisi için fiyatlandırma bence kaleiçi icin cok pahalı bir mekan bu heleki levrek konusunda açıkçası tezgahlarına fiyat yazmamaları ve bahsetmemeleri biraz niyetlerinin kötü oldğunu düsünüyorum... yediğimiz levreğin 1,2 kg olmadıgına o kadar eminim ki

2023:12:17 22:41:44
Burak Maraz

Burak Maraz

Harika bir mekan yemekleri ve mezeleri 10 üzerinden 10 herkese kesinlikle tavsiye ederim canlı müzik eşliginde güzel bir yemek yedik çalışanların güler yüzlü hizmeti içinde ayrıca teşekkür ederim elinize saglık tekrar gelcegim

2023:11:20 16:44:19
Neslihan Bastem

Neslihan Bastem

Bize destek olan hanım efendi çok tatlıydi. Hiç öyle müşteri ayırt etmeden ( yabancı Türk ) bizimle ilgilendi. Mezeler güzeldi, başlangıç salatası efsaneeeeeee sos ve mükemmel olmus. Müzik tatlıydi

2023:08:12 22:26:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–01:00
  • Salı 12:00–01:00
  • Çarşamba 12:00–01:00
  • Perşembe 12:00–01:00
  • Cuma 12:00–01:00
  • Cumartesi 12:00–01:00
  • Pazar 12:00–01:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı