Antalya Balıkevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Balıkevi

Antalya Balıkevi, Antalya şehrinde deniz ürünleri konusunda hizmet veren bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, kaliteli ve taze deniz ürünleri ile müşterilerine lezzetli bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Balıkevi, deniz ürünleri tutkunu bir aile tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde geleneksel tarifler ve lezzetler ile müşterilerinin favori mekanı haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Deniz ürünleri fiyatları: 50 TL - 200 TL arasında değişmektedir.
  • Meze ve salata fiyatları: 10 TL - 30 TL arasında değişmektedir.
  • İçecek fiyatları: 5 TL - 20 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli deniz ürünleri
  • Geleneksel tariflerle hazırlanan yemekler
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Deniz manzaralı teras
Antalya Balıkevi, taze deniz ürünleri ve geleneksel lezzetleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu ve deniz manzaralı terası ile keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Balıkevi Yorumlar - 1

user155141

Antalya Balıkevi Restoran harika bir deneyim sunuyor. Deniz ürünleri çok taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Nisan 2024
Ali Cemre Öksüz

Ali Cemre Öksüz

Mekana girdiğiniz andan beri güleryüzle karşılaşıyorsunuz. Çalışanlar çok düzgünMekanın ambiyansı çok güzel, özellikle açık bahçesinde insanın saatlerce oturası geliyor.Sıcak ot güzeldi, ızgara kalamar çok iyi pişmiş ve lezzetliydi. Tekrar gidip farklı tatlar da deneyeceğiz.Aynı zamanda menüsü çok çeşitli, bir çok farklı ara sıcak ve meze var. Çok aç gitmenizi tavsiye ederiz. Yemek yanında gelen ekmeler de mezeyle çok iyi gidiyor :)

2023:07:12 12:30:59
Seym S

Seym S

Tek kelime ile muazzamdi. Ne yiyeceğimizi seçemeyince Cemal bey bize çok güzel bir masa sundu (Levrek 4 kişilik). Kaliteli ve hizmeti kaliteli olan bir mekan. Tavsiye ederim !

2023:08:08 06:29:38
Ömer Çolak

Ömer Çolak

Lezzetleri mükemmel. Bu sebeple 5 yıldız veriyorum ki puanlarına olumlu katkım olsun. Fiyatları da lezzetine değecek ölçüde ne ucuz ne pahalı. Bizlerle ilgilenen özellikle yeni oldukları belli olan garsonların güler yüzlülüğü çok hoş. Fakat özellikle kasa personeli olmak üzere diğer arkadaşlarımızdan aynı güler yüzlülüğü göremedik. Tekrar gelirsem özellikle karidesin lezzeti için gelirim. Mutfaktaki özeninizin diğer konularda da tam olmasını diler, hayırlı işler dilerim.

2024:01:02 18:18:21
f.tarık yüksel

f.tarık yüksel

Davetli olmasam kapıda ki vale saygısızlığından dolayı içeri girmezdim. Lokasyon, mekan, atmosfer, müzik ve ürünler taze ve leziz. Akıllı telefon kullanmayan gelmesin gibi bir durum var, menüyü kare kod yapmışlar, girmiyor, girse okunmuyor tam bir curcuna. Servis hızlı ve özenli ama güleryüz sıkıntı. Günümüzde vasat bir kebapçıda bile köftenin 200 tl civarında olduğunu düşünürsek böyle bir mekan için fiyatlar makul sayılabilir malesef. (Köfte tabağı 295 tl idi menüden görebildiğim kadarıyla:) Ama başta dediğim gibi kapıda ki saygısızlık yüzünden bir daha gitmem...

2023:12:08 10:33:19
Mustafa ülger

Mustafa ülger

Nezih ve kaliyeli ürünleri ile misafirlerinizi veya kendiniz gidebileceğiniz hoş bir işletme.Grida , kalamar , karides ve 4-5 meze seçtiğimiz işletmede kesinlikle tekrar gelirim diyerek ayrıldım. Teşekkürler emeğinize sağlık.

2023:12:31 05:31:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 11:00–00:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı