LTA Real Estate Agency in Turkey

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Antalya Konyaaltı LTA Real Estate Agency in Turkey Yorumlar - 0

Оксана Васильева

Оксана Васильева

Antalya LTA Gayrimenkul Yatırım emlak acentesi ekibine ve özellikle yöneticisi Arnaut Lyudmila'ya teşekkür etmek istiyorum!Talebimi hemen değerlendirdi, olabildiğince hızlı ve güler yüzlü bir şekilde üzerinde çalıştı, daire tescil edildikten sonra Türkiye'ye uyum ve oturma izni konularında yardımcı oldu. Tek başıma taşınmış olmama rağmen bu firmanın müşterisi olduğumdan beri kendimi yalnız hissetmedim.Profesyonelliğiniz için çok teşekkür ederim, işbirliği yapmak bir zevkti. Tavsiye edeceğim.

2023:04:22 17:52:23
Elizaveta Polshinskaya

Elizaveta Polshinskaya

LTA acentesiyle ilk olarak 2020 yılında tanıştık, arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine iletişime geçtik, çok memnun kaldılar. Çalışanlar yakın arkadaşlarım için bir daire seçtiler ve ardından Rusya'nın Rostov kentinde olmamız nedeniyle bize en makul ve karlı seçeneklerin sunulacağından emin olarak bu acenteye yöneldik. Bundan önce tanınmış ajanslarla tecrübemiz vardı ama bizimle hiç ilgilenmediler ve sürekli olarak doğru tercihi yapıp yapmadığımız konusunda endişelenmek zorunda kaldık. LTA'dan Lyudmila kızı en hoş ve profesyonel emlakçı, onun bağlantıları ve ilgisi sayesinde bir daire satın aldık. Oturma izni için tüm hizmetleri ve tüm belgeleri birleştirmemize yardımcı oldu. Mesleğini içtenlikle seven insanlarla uğraşmak çok keyifliydi. Her zaman iletişim halinde, kibar ve düşünceli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:04:22 17:24:16
Sarp Ilmaz

Sarp Ilmaz

Ekibinize şükranlarımı sunmak istiyorum. Konut alımı için yardım istedik. Sorun kısa sürede çözüldü ve istek ve kriterlere uygun ev seçildi. Çözülemez bir sorun olduğunu düşünmemize rağmen kayıt işlemi çok hızlı bir şekilde tamamlandı. İşlem doğru bir şekilde gerçekleştirildi. Şirketin başkanıyla iletişim kurarak en iyi izlenimleri edindim. Çok teşekkür ederim. Tavsiye edeceğiz!Ekibinize minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bir ev almak için yardım istedi. Soru hızlı bir şekilde çözüldü, ev taleplerine ve seçeneklerine göre seçildiler. Bunun çözülmemiş bir sorunun olduğunu düşünmemize rağmen, tasarımla çok hızlı bir şekilde başa çıktık. Anlaşma doğru yapıldı. Şirketin yöneticisi ile iletişimden en iyi izlenimler kaldı. Boyuta çok teşekkür ederim. Tavsiyeler!Ekibinize şükranlarımı sunmak istiyorum. Ev almak için yardım istedik. Sorun hızlı bir şekilde çözüldü, istek ve kriterlere göre ev seçildi. Çözülemez bir sorun olduğunu düşünmemize rağmen kayıt işlemi çok hızlı bir şekilde halledildi. İşlem doğru bir şekilde gerçekleştirildi. Şirketin başkanıyla iletişimin en iyi izlenimleri kaldı. Çok teşekkür ederim. Bunu tavsiye edeceğiz!

2023:04:22 16:03:20
Andras Siska

Andras Siska

2022:01:29 15:38:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı