İstek Antalya Konyaaltı Okulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Antalya İstek Antalya Konyaaltı Okulları

İstek Antalya Konyaaltı Okulları, Antalya şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir kurumdur. Okul, anaokulundan liseye kadar geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

İstek Antalya Konyaaltı Okulları, 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlarla eğitim hizmeti sunmaktadır. Fiyatlar, eğitim seviyesine ve öğrencinin aldığı hizmetlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern kampüs
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmenler
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Yabancı dil eğitimi imkanı
İstek Antalya Konyaaltı Okulları, öğrencilerin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı İstek Antalya Konyaaltı Okulları Yorumlar - 1

user155040

Antalya İstek Antalya Konyaaltı Okulları İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesi ve öğrencilere bireysel ilgi gösterilmesi okulun başarısını arttırmaktadır. Ayrıca, okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilerin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamaktadır. Genel olarak, Antalya İstek Antalya Konyaaltı Okulları İlkokulu, öğrencilerine başarılı bir eğitim sunmaktadır.

23 Nisan 2024
Gül Duygu

Gül Duygu

İsim bir marka ki çok beğenirim ama buranın yönetimi çok zayıf. daha veliyle güzel konuşmuyorlar karşılayıp misafir edemiyorlar ki öğrenciye karşı tutum nasıl acaba?

2023:04:28 07:17:44
Mahir ÇALIŞKAN

Mahir ÇALIŞKAN

Tek şikayetim akşam Lise,ilköğretim ve Anaokulun hepsinin aynı saatte çıkmaları,buda karışıklığa neden oluyor.Diğer kolejler farklı saatlerde çıkarıyorlar.Öğrenci velilerden memnuniyetsizlik konuşmaları artıyor.İnşallah dikkate alırsınız.

2022:09:14 09:31:36
tuna

tuna

ismail ersoy adamdır ekstra maaş talep ediyorum

2021:11:28 20:13:12
Марина Тютюнджю

Марина Тютюнджю

En iyi okul

2021:10:12 15:28:37
hüseyin berk

hüseyin berk

2021:11:28 20:10:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı