Ptt Kızılarık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Antalya Ptt Kızılarık

Ptt Kızılarık, Antalya şehrinde bulunan bir postane şubesidir. 1990 yılında hizmete açılan bu şube, bölgedeki posta ve kargo hizmetlerini sunmaktadır. Müşterilerine güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Ptt Kızılarık, 1990 yılında Antalya'nın Kızılarık bölgesinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana, bölge halkının posta ve kargo ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Standart posta ve kargo ücretleri geçerlidir.
  • Özel hizmetler için ek ücretlendirme yapılabilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Ptt Kızılarık, müşterilerine kaliteli hizmet sunarak güvenlerini kazanmış bir kuruluştur. Hızlı ve güvenilir bir şekilde posta ve kargo işlemlerinizi gerçekleştirmek için tercih edebileceğiniz bir adres olmaya devam etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Ptt Kızılarık Yorumlar - 1

user154930

Antalya Ptt Kızılarık Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şubedir. Çalışanlarının yardımseverliği ve işlerini hızlı bir şekilde halletmeleri beni oldukça memnun etti. Temiz ve düzenli bir ortama sahip olması da ayrıca artı bir özellik. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir posta ofisi.

23 Nisan 2024
Metin Esen

Metin Esen

Zümrütova mahallesi adresimize gelmeden geldik bulamadık diyip ulan birde adrese yakın fener kargo dağıtım merkezi varken Şirinyalı PTT ofis varken şehrin öbür ucu kizitoprak PTT şubesine bırakmak nedir hangi mantıkla bıraktıniz bir daha kargo yollarsam bu firma ile Allah beni kahretsin

2023:11:16 04:01:54
Sevilay Uguz

Sevilay Uguz

Sabah 10:15 teslim ettiğim kargolar hala sisteme giris yapılmamış şuan saat 14:30 şubeyi 20 kez aradim acmiyorlar çağrı merkezini üç kez aradım ve acil kodlu iki kez şikayet dilekçesi oluşturdum hala tık yok. Oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz kul hakkı yiyorsunuz resmen. işinizi yapın yazık...

2022:11:14 11:25:54
Burcu Taskın

Burcu Taskın

Yaptıgınız işlem dökümanını tek tek kontrol edin. Orta yaşlı olan gişe görevlisi gayet dikkatsiz. Gönderi evrakında dogru bilgi yazdığımız halde yanlış giriş yapıp normalde 5 dakikada halledilebilecek bir iş için 2 gün git gel yaptırıp ugrastırdı. Dikkatsizlik sebebide mesai saati içerisinde telefonda özel işleri ile ilgilenmesi! Yani hata insanlara mahsus herkes hata yapabilir fakat bir çok işi ( özel telefon görüşmesi) aynı anda yapmaya çalışmasından kaynaklanan hata, hata değildir. Umarım yetkililer bunlara çözüm bulabilir. Güneşin altında insanlar kapıda kuyruk oluştururken, içeride yavaş yavaş bir yandan telefonla görüşerek bir yandan iş yapmaya çalışmak doğru gelmiyor insana.

2020:09:18 09:28:44
Tuğçesu Uysal

Tuğçesu Uysal

Yeni gelen 2 postane görevlisi bayanları tekrar yollayın geldikleri yere. Herkesin her işini zorlaştırıyorlar. Benim de 1 dk olan işimi 10 dk da yaptılar abuk subuk şeyler istediler. Eski çalışanlar işini çok iyi yapıyordu. Yeni kişiler getirtin oraya.

2020:09:23 12:14:26
Nzm F T

Nzm F T

Haftasonu kapanış saati 17:00 denmesine rağmen kapı duvar ve telefonlara yanıt vermiyorlar. Berbat.

2023:04:01 13:27:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı