PTT Ahatlı Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Antalya PTT Ahatlı Şubesi

Antalya PTT Ahatlı Şubesi, Antalya şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatı şubesidir. Şube, posta gönderimi, kargo hizmetleri, fatura ödemeleri, telefon ve internet faturası tahsilatı gibi birçok hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya PTT Ahatlı Şubesi, PTT'nin genel hizmet ağı içinde yer almaktadır. Şube, yıllardır Antalya halkına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta gönderimi ve kargo hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Fatura ödemeleri için herhangi bir ek ücret alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Antalya PTT Ahatlı Şubesi, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetleriyle tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan şube, geniş hizmet yelpazesi ile her türlü posta ve kargo ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Kepez PTT Ahatlı Şubesi Yorumlar - 1

user154916

Antalya PTT Ahatlı Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk bekleme süresi de oldukça kısa. Ancak bazen yoğunluktan dolayı biraz sıra olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

23 Nisan 2024
Kelebekler Uçuyor

Kelebekler Uçuyor

Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet RezaletVallahi Allah elinize düşürmesinBir sefer işim duzgun gitse burada ya para yok ya ATM bozuk ya işlem yapamıyoruz ya o yok ya bu yok haram zıkkım olsunKapatın orayida insanlar başının çaresine baksın ya da insan gibi zorluk vikarmadan işinizi yapın

2024:01:02 08:46:16
kamil biçer

kamil biçer

Tek kelimeyle rezil bir yer kesinlikle personellerinin ve yönetiminin değişmesi gerekiyor kendi dükkanlarını isletiyorlar sanki çalışma saatleri kafalarına göre erken kapatıp gidiyorlar saat 15 sularında sıra fisi veren cihazın kablosunu çekip insanlar sistem yok edebiyatı çekip insanları mağdur ediyorlar

2023:04:01 10:27:55
Sajad Amiri

Sajad Amiri

her şeyden önce bu banka değil, eğer bazı insanlar bu tür bankacılık hizmetleri bekliyorsa..böyle bir banka hesap hizmetleri var ama disiplinsiz ve her zaman teknik sorun olması için çok kötü müşteri hizmetleri var ..ne yazık ki bu sadece postane ve her türlü oraya gelen insanlar çok komik, bankasının para yatırmasını söylediler! ilk kez orada banka hesabı açtım ve oradaki personelden birinin adı mam elif çok kibar ve yardımseverdi, bu yüzden başka bir hesap açmaya karar verdim. geçen gün ama sonra oraya gittiğimde artık bana yardım etmek için orada değildi ve bana başka bir banka hesabı açamayacaklarını söyleyen diğer personelin kötü tutumuna şaşırdım çünkü sistem sorunu var benim kabul etmiyor bilgi.cidden komik!.. sistem her zaman sorunluysa ve kaba ve sabırsız personeli varsa para yatırmamayı veya böyle bir şirketle çalışmamayı tercih ederim. para!

2022:02:24 22:48:45
Eyüp Partal

Eyüp Partal

2 yıldır saçma sistemleri asla değişmedi hala arıyorum kimse açmıyor telefondan cızırtılı bir ses geliyor ve asla iletişime geçemiyoruz elimden gelse 0 yıldız veririm

2022:12:01 10:52:11
Ysr Orm

Ysr Orm

Çalışanlar yardimci olmaya calisiyor ama sistemi sıkıntılı. kac kez dir gidiyorum doviz yok tl almak zorunda kaliyorsun..ikincisi fiş sirasi yok gele hurra daliyor....

2022:06:06 16:02:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Salı 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Perşembe 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Cuma 08:30–12:30, 13:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı