PTT kargo işleme merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya PTT Kargo İşleme Merkezi

Antalya PTT Kargo İşleme Merkezi, Antalya şehrinde bulunan ve PTT'nin kargo hizmetlerini sunan bir işletmedir. Müşterilere kargo gönderme ve alma imkanı sağlayan merkez, güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Antalya PTT Kargo İşleme Merkezi, PTT'nin geniş kargo ağı içinde yer almaktadır. Şehirdeki önemli bir lojistik merkezi olan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Farklı paket seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir kargo teslimatı
  • Uygun fiyatlarla kargo gönderimi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Antalya PTT Kargo İşleme Merkezi, hızlı ve güvenilir kargo hizmeti ile müşterilerin tercih ettiği bir işletmedir. Uygun fiyatlar ve geniş kapsama alanıyla, kargo gönderimleriniz için güvenilir bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Konyaaltı PTT kargo işleme merkezi Yorumlar - 1

user154896

Antalya PTT kargo işleme merkezi Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri son derece ilgili ve yardımsever. Kargolarım her zaman zamanında ve sağlam bir şekilde teslim ediliyor. Ancak bazen yoğunluktan dolayı küçük gecikmeler yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir hizmet.

23 Nisan 2024
adem küçük

adem küçük

REZALETTTT!!! 15 gündür bekleyen kargom dağıtıma çıkmadı ve çıkmadığı gibi hiçbir bilgi girilmedi sisteme. 15 günün sonunda kargo dağıtıma çıkmadan (Mevkuf) elde kalan kargo diye sisteme girildi. Telefonla şubeye ulaşmam imkansız defalarca aramama rağmen kimse telefona bakmıyor ben böyle rezillik görmedim. Gelen ürün beyaz eşyaydı ve aracıma sığmayacağı için nakliye tutup gidip almak zorunda kaldım bu kurumun yüzünden 500 tl nakliye ücreti verdim zehir zıkkım olsun. Sizi denetleyen kimse yokmu, gereken herşeyi yapıp sizi şikayette bulunacağım işinizi düzgün yapın...

2024:01:16 09:36:00
Sude Akkurt

Sude Akkurt

PTT kargo kapatılmalı. İşini doğru yapmayan bir kargo diğer kargolarda bu sıkıntıları çekmiyorum. Zaten her kullanıcı aynı sorunu yaşamış. Kargo şirketinden bile alamıyorum arabaya yükledik diyorlar saçma sapan iş

2024:01:22 12:50:34
mehtap gursal

mehtap gursal

Tam 5 gündür kargom dağıtım merkezinde ve hiç hareket yok. Telefona cevap veren yok. İyi hizmeti neden sadece özel sektörden alabiliyoruz. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.

2024:01:17 11:56:39
Kerim CÖMERT

Kerim CÖMERT

1.4 puan bile çok. Antalya'ya 2 günde gelen kargo burada 5 gün bekliyor. Bekle ki dağıtıma çıkacak. İsmini PDD olarak değiştirmesi gerek. Posta Deveyle dağıtılır. Gerçi deveye versen o bile daha çabuk getirirdi.

2024:01:17 16:42:19
Bilge Erduvan

Bilge Erduvan

Baştan belirteyim telefonla ulaşmayı denemeyin bile, zaman kaybı tamamen. 3 farklı numaralarından aramama rağmen ulaşamadım ben. 5 gündür burada olan kargom daha dağıtım şubesine gönderilmediği için biz de bizim gidip almamızı bekliyorlar diye düşündük ve gerçekten gittik, saat 17.00(?) de bize merkezi kapattıklarını söylediler. Yani gittiğimiz halde alamadık. Kargonuz burada ise umudu kesin bence çünkü artık o sizin kargonuz değil. :)

2023:12:07 09:18:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı