Ptt Yıldız

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Ptt Yıldız

Ptt Yıldız, Antalya şehrinde bulunan bir postane şubesidir. 1995 yılında hizmete açılan bu şube, Antalya'nın merkezi konumunda yer almaktadır. Ptt Yıldız, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerine posta gönderimi, kargo hizmetleri, fatura ödemeleri, telefon ve internet faturası tahsilatı gibi işlemleri gerçekleştirmektedir.

Fiyat politikası oldukça rekabetçi olan Ptt Yıldız, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı ile müşterilerine kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uzman ve deneyimli personel
Ptt Yıldız, müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi, rekabetçi fiyatlar ve hızlı/güvenilir hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir postane şubesidir. Uzman ve deneyimli personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ptt Yıldız, Antalya'da posta ve kargo işlemleri için güvenilir bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Ptt Yıldız Yorumlar - 1

user154892

Antalya Ptt Yıldız Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şubedir. Çalışanlarının yardımseverliği ve işlerini hızlı bir şekilde halletmeleri beni memnun etti. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve bekleme süresi uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

23 Nisan 2024
basinabuyrukbiri

basinabuyrukbiri

Kesinlikle talebi karşılayamayan bir yer. Bu bölgeye yetersiz kalıyor bu PTT şubesi. 1 saattir kargomu almak için sıra bekliyorum. Çözüm sunulması lazım... Aksi halde PTT ile gönderim yapan hiç bir yerden hiç bir şey satın almayacağım.

2022:12:07 11:39:53
Sefa Urlu

Sefa Urlu

Hayatımda gördüğüm en rezil ppt şubesi, kargo kısmı aşırı derecede yavaş zamanınız değerliyse başka bir şubeye gidin zira 5 dakikalık işlemi yarım saatte yapamıyorlar. Fakat yaşınız 60'a dayanmışsa ve zaman sıkıntınız yoksa tavsiye ederim 2 3 saatlik güzel bir uykudan sonra işinizi halledebilirsiniz.

2018:09:25 11:47:47
Sedef Uygun

Sedef Uygun

Hamileyim ve sadece kapanışa 2 dk kala gelmisken suratıma kapıyı kilitledi ve daha önce soru sordugum zaman bağırarak saçma sapan saygısızca davranan personeller mevcut. Gerçekten yazık diyorum.

2021:09:13 14:14:44
gülderen Ilin

gülderen Ilin

22.10 2020 TARIHINDE BİR HAVALE YAPTIM VE SELİM YAZACAKLARI YERDE DELİM YAZDILAR İNSANLIK HATASI DEDIM AMA PARAYI ALAMIYORUZ VE BEN İZMİRDE YAŞIYORUM İZMİRDEKİ POSTANEYE GİTTİM FAKS CEKİLDİ BUGUNDE MAİL ATILDI DAHA BİR DÜZELTME YOK 2 GÜNDÜR UGRAŞIYORUM UMARIM CÖZÜLÜR TELEFONLARA DA ULASILAMIYOR CALISANLAR GÜLER YÜZLÜYHDÜ AMA BÜROKRASİLERİ BERBAT

2020:10:28 08:37:03
Mine Karabiyik

Mine Karabiyik

Küçük olduğu için bazen sıra bekleyebiliyirsunuz ama çalışan arkadaşlar güler yüzlü

2022:04:15 16:41:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı