Ptt-hava Limanı Dış Hat.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Antalya Ptt-Hava Limanı Dış Hat

Antalya Ptt-Hava Limanı Dış Hat, Antalya şehrinde bulunan uluslararası bir posta ve kargo hizmetleri sağlayan kuruluştur. Liman, hava yoluyla gönderilen posta ve kargoların işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Tarihçe

Antalya Ptt-Hava Limanı Dış Hat, 2005 yılında hizmete açılmıştır. Kuruluşundan bu yana, uluslararası posta ve kargo hizmetlerinde güvenilir bir isim olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Antalya Ptt-Hava Limanı Dış Hat, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası, gönderilen posta veya kargonun ağırlığına ve hedef ülkeye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uluslararası posta ve kargo hizmetleri
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Antalya Ptt-Hava Limanı Dış Hat, uluslararası posta ve kargo gönderimlerinizde güvenilir bir seçenektir. Hızlı ve güvenilir teslimatı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Ptt-hava Limanı Dış Hat. Yorumlar - 1

user154886

Antalya Ptt-hava Limanı Dış Hat Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

23 Nisan 2024
Ugur Yilmaz

Ugur Yilmaz

Dört yıldır kapalı

2020:01:04 08:03:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı