Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde hizmet veren bir güvenlik kuruluşudur. İlçe genelinde halkın güvenliğini sağlamak, suçları önlemek ve suçluları yakalamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana ilçe genelinde güvenlik hizmetlerini başarıyla yürütmektedir.

Hizmetler

  • Asayiş hizmetleri
  • Trafik denetimleri
  • Polis ekipleri aracılığıyla devriye hizmetleri

Müşteri Hedef Kitlesi

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe sakinleri ve ziyaretçileri başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet vermektedir. Güvenlikleri için destek arayan herkes bu kuruluşa başvurabilir.

Neden Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Tercih Edilmelidir? Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü, uzman kadrosu ve etkin hizmet anlayışıyla bölgenin güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmaktadır. Hızlı müdahale ve profesyonel yaklaşımıyla öne çıkan bu kuruluş, vatandaşların güvenliğini en üst düzeyde tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Yorumlar - 1

user154796

Antalya Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri çok profesyonel ve yardımseverler. Her zaman halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine her konuda güvenebilirsiniz.

23 Nisan 2024
Ahmet Karataş

Ahmet Karataş

Antalya ilinde taksi şoförü olarak çalışıyorum aracima 08.12.2021 günü saat:21.00 sıralarında Güllük Caddesinde binen müşteri Gürsu Mahallesi 349 sokakta içerisinde aracimin içerisinde sızıp kaldı ve inmedi beni zor durumda bırakması üzerine 155 aramam üzerine Konyaaltı ekipleri gelerek yardımcı oldular. Başta gelen Konyaaltı Polis ekibine ve tüm Emniyet Teşkilatına teşekkür ederim.

2021:12:08 18:36:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı