Gün Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Gün Eczanesi

Antalya Gün Eczanesi, Antalya şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren eczane, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Antalya Gün Eczanesi, 2000 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir eczanelerden biri haline gelmiştir. Yıllar içinde tecrübe ve bilgi birikimini arttırarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşteri memnuniyeti

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman eczacılar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Antalya Gün Eczanesi, müşterilerine sağlık konusunda en doğru ve güvenilir hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunarak, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Eczanemizi tercih ettiğinizde, sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres bulacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Gün Eczanesi Yorumlar - 1

user154602

Antalya Gün Eczanesi oldukça güler yüzlü ve hızlı hizmet veren bir eczane. İhtiyacım olan ilacı bulmamda bana yardımcı oldular ve ilgileri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Nisan 2024
Özgün Dayar

Özgün Dayar

Sağlık hizmeti alırken güleryüzlü, ilgili ve nazik insanlarla muhatap olmak istiyorsanız mutlaka uğrayın derim. Sgk ile anlaşmalı bir eczane. Doktorların yazdığı reçeteler için gidilebileceği gibi, dermokozmetik, besin takviyesi ve benzeri ihtiyaçlar için de güvenle tercih edilebilecek bir yer. Eczacı hanım da, yardımcıları da çok kibar. Yazılan ilaçların üzerine açıklayıcı etiketler basıyorlar ve bu uygulama ilaç kullanımını çok kolaylaştırıyor. Kullandıkları etiketlerde hastanın ismi yazdığı için aile bireylerinin ilaçları evde de karışmıyor, hem ilacın ne ilacı olduğu etikette yazdığı için yaşlıların kullanımı açısından da çok kolaylaştırıcı oluyor. Ayrıca ilaçları teslim ederken detaylıca açıklamalar yapıyor, ihtiyacınız olursa sorularınızı ilgiyle dinleyip cevaplıyorlar. Tüm ekibe nezaket ve ilgileri için teşekkürler.

2023:12:12 12:50:04
Seda Oner

Seda Oner

Dun hastanedeki muayenemden sonra ilaclarimi almaya girdim. Cok hos sohbet eczacilar. Uzerimde TL nakit yoktu. 3,75TL odemem cikti. Tam veremeyince dert etmediler. Karttan cektirmek ustemedim 25kurus eksik kalmisti. Lafini bile etmediler. Ben yurtdisindan geldim. Geldigim yerde bir eczanede boyle sicakkanlilik boyle esnaf karakteri gorulemez.Cok kanim isindi. Tesekkur ederim kendilerine utandirmadiklari icin.Merci🤗

2023:11:17 01:35:19
Reşat Cengiz

Reşat Cengiz

Bir eczaneden her konuda görmek istediğimiz tüm beklentileri karşılayan nadir eczanelerden bir tanesi olduğunuz için; başta Uzm. Ecz. Gizem hanıma ve tüm çalışanlarına çok teşekkür eder ve yardımlarından ötürü minnettarlığımızı ailecek belirtmek isterim. Bu zor zamanlarda gösterdiğiniz çalışma şevkinizi taktir eder, sizin gibi sağlık çalışanlarımızın memleketimize ilelebet hizmet vermesini arzu ederim. Hayırlı işler ve iyi çalışmalar dilerim.

2022:08:06 02:13:05
Naz Erdoğan

Naz Erdoğan

Gerçekten çok ilgililer ve güleryüzle karşıladıkları için teşekkürler

2023:11:03 06:58:54
Özge Mutlu Durak

Özge Mutlu Durak

Eczacı Hanım çok ilgili sağ olsun, çok güler yüzlü 😇 Bir kadın olarak çok iyi iletişim kurduk kendisiyle. Eczanede aradığınız her şeyi bulabilirsiniz bolca çeşit var, her sorumu da çok tatlılıkla cevapladılar✨🤍

2023:01:22 13:58:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı