Fizyoform Antalya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Fizyoform Antalya

Fizyoform Antalya, Antalya şehrinde bulunan bir fizyoterapi merkezidir. 2005 yılında kurulan merkez, uzman fizyoterapistler tarafından hizmet vermektedir.

Tarihçe

Fizyoform Antalya, 2005 yılında fizyoterapistlerin ortak girişimiyle kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok hasta tarafından tercih edilen bir merkez haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Fizyoform Antalya, hizmet kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman fizyoterapistler tarafından bireysel tedavi planları oluşturulması.
  • Modern ekipmanlarla donatılmış tedavi odaları.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı.
Fizyoform Antalya, uzman kadrosu ve modern tesisleriyle hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Sağlık sorunlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, Fizyoform Antalya'yı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Fizyoform Antalya Yorumlar - 1

user154508

Antalya Fizyoform'da aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Fizyoterapistlerin uzmanlığı ve ilgisi gerçekten takdire şayandı. Tedavi sürecimde beni sürekli bilgilendirdiler ve her adımda destek oldular. Sonuç olarak, sağlığıma kavuşmamda büyük katkıları oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Beyza Haykır

Beyza Haykır

Bel ağrısı sırt ağrısı duruş bozuklukları için geldim 7 kilo bile verdim gayet güzellll herkese tavsiye ederim diğer yerler ucuz diye gitmeyin gerçekten sağlığınızdan önemli değil herkese tavsiye ediyorummm

2023:10:20 07:44:49
Makbule Senekci

Makbule Senekci

“Fizyoform dan içeri girdiğimde herkes o kadar ilgili ve güler yüzlüydü ki “evet doğru yerdeyim” dedim. 10 yıldır bel fıtığıyla uğraşıyorum. 5 yıl önce ameliyat bile oldum. O zaman kurtuldum bitti dedim ama o sinsice beklemiş. 7ay önce tekrar beni 2 büklüm yaptı. Çeşitli ilaçlarla biraz toparlayıp araştırmalara başladım .kızımın arkadasının annesi sayesınde Ezgi hanımla tanıstım.İyi ki de tanısmışım.Tedavim boyunca güler yüzlü ve ilgili olan Ezgi Hanım ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Keşke 5 yıl önce de ameliyat olmadan FİZYOFORM ile tanışsaydım boş yere bıçak altına yatmasaydım.

2022:10:27 17:51:53
nebi nevzat gökkoca

nebi nevzat gökkoca

Boyun fıtığı için fizyoterapi merkezinde Mehmet Akıllı hocamla bir ön görüşme için uğradığımda 3 seansta sorunumu çözebileceğini belirtti ve beni aylardır yoran, gecelerimin kabusu ellerimdeki uyuşma sorunumu bitirdi, kendisine minnettarım.Ayrıca randevuları düzenleyen güleryüzlü ,saygılı genç sekreter hanımı es geçmeyelim:).Teşekkürler..!

2022:11:16 17:53:29
İpek Beyaz

İpek Beyaz

Üniversitedeki kardeşimi seyahatim sırasında geçirdiğim bel ağrısı sebebiyle yolumun kesiştiği Antalya fizyoformdan Allah bin kere razı olsun,güler yüzlü çalışanlarının 2 günde ağrılarımın hemen hemen tamamen geçmesini sağlamaları sayesinde seyahatimden tat alabildim... herkese şiddetle öneririm

2022:10:18 18:12:41
Merve Can

Merve Can

Ezgi hanım ve ekibi çok profesyonel. sakatlanma korkusu olmadan ve bir çok yeni farkındalığa vararak önemli bilgiler öğrenerek spor yapmak çok değerli. Muhteşem enerjileri ve güleryüzleri ile mutlaka tercih edilmesi gereken bir yer.tebrik ediyorum.

2022:11:02 04:31:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı