Antalya Fizyoterapi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Antalya Fizyoterapi

Antalya Fizyoterapi, Antalya şehrinde bulunan öncü bir fizyoterapi merkezidir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadromuz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

Tarihçe

Antalya Fizyoterapi, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana birçok hastaya sağlık hizmeti sunmuştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışımızla, her geçen gün daha da büyümekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlarımız, hizmet kalitemize göre oldukça rekabetçi ve uygun fiyatlarla belirlenmiştir.
  • Ödeme seçeneklerimizde esneklik sağlayarak, müşterilerimizin bütçelerine uygun çözümler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli fizyoterapistlerden oluşan kadromuz
  • Modern ve donanımlı fizyoterapi ekipmanları
  • Bireysel tedavi planları ve takip sistemi
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Antalya Fizyoterapi'yi tercih etmeniz için en önemli neden, sağlık sorunlarınıza en etkili çözümleri sunmak için sürekli kendimizi geliştirmemiz ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmamızdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Antalya Fizyoterapi Yorumlar - 1

user154492

Antalya Antalya Fizyoterapi'de çok profesyonel ve ilgili bir ekip var. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldular ve her adımda beni bilgilendirdiler. Fizyoterapistim çok deneyimli ve işini gerçekten iyi yapıyor. Tedavim sonucunda çok olumlu sonuçlar aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
ilayda Yürüdü

ilayda Yürüdü

Denemediğim yol kalmayan 10 senedir yaşamış olduğum boyun ağrılarım Ali Beyin uygulamış olduğu manuel terapi ile iyileşti. Ali Beyin tecrübesi, elinin hafifliği ağrının olduğu yeri hemen tespit etmesi iyileşme sürecini hızlandırıyor. Ben Ali Bey ile hayat kalitemi yeniden kazandım. İnsan önce kendi bedenine değer vermeliymiş. Ali Bey bana bunu öğretti.🙏🙏Antalya Fizyoterapi rahat ulaşılabilen kendinizi evinizde hissettiğiniz bir klinik. Reformer pilates ile kaslarımı çok daha güçlü hale getirdiler.Ali Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.🤗İkram ettikleri smoothie ve enfes kahvelerle iyileşmek ve güçlenmek çok keyifli. ☺️

2023:07:26 15:28:54
Uğur Bölge

Uğur Bölge

Sürekli bilgisayar karşısında vakit geçiren biriyim. Ali hocamla yaklaşık 1 ay önce tanıştım. Reformer pilates ile kaslarımın yeniden canlandığını ve egzersizlerden sonra tabiri caizse gerçekten yaşadığımı fark etmemi sağladı. Reformer pilatesin yalnızca kadınlara özgü bir egzersiz, spor olmadığını bana gösterdi. Hareket kabiliyetim ve dayanıklılığım gerçekten arttı, artmaya da devam ediyor. Ali hocama emekleri için çok teşekkür ederim. Hijyen, güven, ulaşılabilir konum ve güler yüzlü hizmet arayan herkesin Antalya Fizyoterapi’yi ziyaret etmelerini tavsiye ederim. Başarılarınız daim olsun.

2023:09:09 08:01:54
Atlas Yorgun

Atlas Yorgun

Bi arkadaşım tavsiyesi üzerine tanıştım. Geçirdiğim motosiklet kazası sonrası el bileğimde ve dirseğim inanılmaz ağırlar ve zorlu süreç yaşadım. Geçirdiğim ameliyat sonrası fizik tedavi sürecinde ali beyin çok ama çok yardımı oldu. Bu süreçte onunla tanışmış olmam fizik tedavi sürecini hem hızlandırdı hem de eski sağlığıma tekrar kavuştum. Kazadan sonra tekrar düzelebileceğimi hiç düşünmüyordum taki Ali beyle tanışınca kadar. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ne desem ne söylesem az.

2023:09:23 17:21:48
Bahadır Mercan

Bahadır Mercan

Şans eser bulduğum bir yer. Bir süredir güvenle gidebileceğim fizyoterapist arıyordum. Her şeyden önce çok ilgililer ve saygın bi yer. Ali beye burdan teşekkür etmeyi bir borç bildim. Tavsiye ederim.

2023:09:23 17:14:37
Dilan Korkmaz

Dilan Korkmaz

Uzun süredir boyun düzleşmesi rahatsızlığım vardı doktor tavsiyesi ile reformer pilatese başladım Sena hocadan reformer pilates dersleri aldım çok fazla faydasını gördüm boyun ağrılarım azaldı. Derslerde gayet keyifli ve verimli geçiyordu.

2024:01:24 15:38:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı