Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi

Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi, Antalya şehrinde hizmet veren bir sağlık merkezidir. Merkezimiz, fizyoterapi ve psikoterapi alanlarında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vermiş ve sağlık alanında önemli bir referans haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlarımız, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Önemli Özellikler

  • Fizyoterapi ve psikoterapi alanlarında uzmanlaşmış bir ekip
  • Modern ve donanımlı tesisler
  • Bireysel ve grup terapi seçenekleri
  • İhtiyaca özel tedavi planları
Neden Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi'ni tercih etmelisiniz? Çünkü biz, her hastamıza bireysel ve özenli bir yaklaşım sunarak, sağlık sorunlarıyla başa çıkmalarına yardımcı oluyoruz. Uzman ekibimiz ve modern tesislerimizle, sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Refresh Fizyoterapi ve Psikoterapi Merkezi Yorumlar - 1

user154448

Fizyoterapist çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavi sürecimi yönetti. Tedavi sürecimdeki ilerlemeleri düzenli olarak takip etti ve gerekli durumlarda tedavi planımı güncelledi. Kendisine çok teşekkür ederim.

22 Nisan 2024
Mehmet Seven

Mehmet Seven

Yaklaşık 1.5 yıldır aşırı aktif mesane problemi yaşıyordum günde 20 defa lavaboya gidiyordum doktorumun tavsiyesi ile Nazlı hanımdan tedavi almaya başladım. Antalyada bu bilgi ve deneyime sahip çok nadir; saygı ve ilgi alaka konusunda mükemmel insan kendileri. Seansa başlamadan önce ve 2. 3. Seansa kadar tedaviden hiçbir umudum yoktu tamamen sosyal hayattan kendimi çekmişken 5. Seanstan sonra tedavinin etkisini çok iyi şekilde görmeye başladım. Alanında çok iyi istediğiniz her zaman her konu hakkında bilgi alabileceğiniz mükemmel bir insan. Tedaviye başlamak isteyip aklında şüphesi olanlar tedavi iş yarar mı yaramaz mı diye düşünenler hiç vakit kaybetmeden bir an önce başlamanızı tavsiye ederim etkisini göreceksiniz.

2023:12:07 10:09:39
Veli Ersin Gönülçalan

Veli Ersin Gönülçalan

Uzun mesafe koşucusuyum ve bir süredir sol bacak fibularis kasında oluşan ağrıdan (shin splint) muzdariptim. Bu durum bir süre sonra antreman sistematiğimi tamamen bozdu. Nazlı hanım muayeneyi müteakip teşhisi net olarak koydu ve iki seansta uyguladığı tedavi sayesinde ağrı tamamen kayboldu. Son seanstan 5 gün sonra 32 Km'lik Antalya Ultra Trail etabını sıkıntısız bir şekilde tamamladım. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum.

2024:01:07 17:33:31
Bedri Temiz

Bedri Temiz

Nazlı hanım işinde profesyonel ve oldukça ilgili bir uzman. L5 S1 bel fıtığı micro cerrahi yontemi ile ameliyat oldum. Ameliyatımdan sonra doktorum ile Nazlı hanım iletişime geçti bel bölgesini güçlendirici egzersizlerde bana ozel bir tedavi planı hazırladi ve çalıştık.Kaslarım kuvvetlendi ve esnekligim arttı. Bundan sonraki süreçte nasıl ilerlemek ve neler yapmam gerektiğini tüm detayları ile aktardı.Nazlı hanıma ilgisi ve özverili çalışmasından dolayı çok teşekkür ederim

2023:08:07 18:40:35
Deniz Üner Susuz

Deniz Üner Susuz

Geçtiğimiz yaz şiddetli sağ karın boşluğu, sağ göğüs kafesi altı, sağ böbrek ve sağ kasık hizasında ağrılarım vardı. Doktorlara gittim çeşitli görüntülemeler yapıldı, ortopediye de gittim birşey bulunamadı. Yüzen kaburga sendromundan şüphelendiler. Sonra bir doktor tavsiyesiyle Nazlı hanım buldum 🙏Bana öncelikle Diyafram, nefes, pelvik güçlendirme, Fasya dokusuna manuel terapiler ve esneme egzersizleri yaptırdı. Yanlışlarımı düzeltmemi öğretti ve manuel uygulamalar yaptı. 4-5 seansta ciddi oranda ağrılarım azaldı. Her işlemde tek tek açıklamasıyla, sakin yapısıyla ve tecrübesiyle inanılmaz bir uzman. Çok çok çok tavsiye ediyorum 🥰

2023:07:31 17:16:46
Can Yazici

Can Yazici

Nazlı Hanım’a annemin doktorunun tavsiyesi üzerine ulaştık. Diz protezi ameliyatını takip eden 10 gün boyunca anneme yardımcı oldu. Kendisi işini çok iyi bilen ve güleryüzlü bir profesyonel. Bu kısa süre içerisinde annem, doktorun değerlendirmesine göre 30 günlük bir ilerleme kaydetti. Kendisine bu vesileyle tekrar teşekkür ederiz.

2022:08:20 08:18:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı