⚕️ Spine Center ⚕️Akdeniz Deva Manuel Terapi ve Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Spine Center: Akdeniz Deva Manuel Terapi ve Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi

Antalya Spine Center, Akdeniz Deva Manuel Terapi ve Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi, omurga sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir sağlık merkezidir. Merkezimizde, omurga rahatsızlıkları ve bel ağrıları gibi sorunlara çözüm odaklı hizmetler sunmaktayız.

Tarihçe

Antalya Spine Center, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Omurga sağlığı konusundaki bilgi birikimimiz ve tecrübemizle, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

Merkezimizde sunulan hizmetlerin fiyatları, yapılan tedavi ve terapilere göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir ekip
  • Modern ve etkili tedavi yöntemleri
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Antalya Spine Center'i tercih etmeniz için en önemli neden, omurga sağlığınızı uzman ellerde güvenle emanet edebileceğiniz bir merkez olmamızdır. Size özel tedavi planları ile sağlığınıza kavuşmanızı desteklemek için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa ⚕️ Spine Center ⚕️Akdeniz Deva Manuel Terapi ve Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi Yorumlar - 1

user154412

Harika bir deneyimdi, fizyoterapist çok profesyonel ve ilgiliydi. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve sonuçları gerçekten etkileyiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Nurten Er

Nurten Er

Fizyotapist nisa hanim ve fizyoterapist serdar beye cok tesekkur ederiz 80 yasinda yürüyemeyen bi teyzemizi ayaga kaldirdilar ve yurüttüler bu azimlerinden dolayi cok tesekkur ediyoruz islerinde cok başarili ve ilgili alakali olup asla pes etmediler cok minnettariz sizlere iyiki varsiniz basarilarinizin devamini dilerim🙏🙏

2024:01:07 19:09:52
Derya Esba

Derya Esba

Diz ve boyun ağrılarım vardı. 2 seans Manuel terapi aldım. Akdeniz devaya çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Şifa buldum. Sizde şifalanın.

2023:11:22 13:26:05
BEST TAXI DRIVER FFM

BEST TAXI DRIVER FFM

Almanyadan frankfurt am main sehrinden geldim!tek kelimeyle abi isinin ustasi gercekten sorunu olan varsa tavsiye ederim!ve relax masajlarida var cok iyi hersey icin tskler

2023:09:23 13:47:03
Mehmet Ali Şeref

Mehmet Ali Şeref

İlk girdiğim andan itibaren son çıktığım an çok farklı idi yorgun geldim dinç bir şekilde çıktım gerçekten faydasını gördüm herkese kesinlikle ediyorum gidin 🙋‍♂️🙋‍♂️👍

2023:10:30 10:55:44
Ayşe Çalışkan

Ayşe Çalışkan

Uygulamadan çok memnun kaldım. Nisa hanım çok ilgili çok güler yüzlü bir insan. Herşey için teşekkür ederim

2024:01:06 18:58:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı