KayroActive Clinic (Kayropraktik Antalya, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Fonksiyonel Egzersiz)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

KayroActive Clinic Antalya

KayroActive Clinic, Antalya şehrinde bulunan bir sağlık merkezidir. Kayropraktik, fizik tedavi, manuel terapi ve fonksiyonel egzersiz hizmetleri sunmaktadır. Müşterilerine sağlıklı bir yaşam için bireysel tedavi planları oluşturarak, doğal ve etkili yöntemlerle tedavi imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

KayroActive Clinic, uzman kayropraktik doktorlar tarafından kurulmuş olup, yıllardır Antalya'da hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Kayropraktik seansları için uygun fiyatlar
  • Fizik tedavi ve manuel terapi seansları için paket fiyatlar
  • Fonksiyonel egzersiz programları için kişiye özel fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kayropraktik doktorlar
  • Bireysel tedavi planları
  • Doğal ve etkili tedavi yöntemleri
  • Modern ve konforlu tesisler
KayroActive Clinic'i tercih etmeniz için sağlığınıza önem veren uzman kadrosu, bireysel tedavi planları ve etkili tedavi yöntemleri ile size en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa KayroActive Clinic (Kayropraktik Antalya, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Fonksiyonel Egzersiz) Yorumlar - 1

user154350

Antalya KayroActive Clinic'te Fizyoterapist ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Profesyonel yaklaşımı, uzman bilgisi ve tedavi sürecindeki başarısı beni etkiledi. Tedavi sürecimde bana yardımcı oldu ve sağlığıma kavuşmamda büyük rol oynadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Mehmet Selim ERDOĞAN

Mehmet Selim ERDOĞAN

Üç yıla yakın süredir boyun düzleşmesinden dolayı baş ağrılarından duramıyordum. Doktorumun kayropraktik önerisi sonrasında hakan hocayla karşılaştım. Şuan ağrılarım tamamen geçti diyebilirim. Kayropraktik konusunda gerçekten iyi eğitimli bir uzman olduğunu söyleyebilirim. Güleryüzü ve profesyonel hizmeti için teşekkür ederim.

2023:08:09 22:07:07
Derin Hacıfazlıoğlu

Derin Hacıfazlıoğlu

Hakan hocam ile parmak kırma serüvenimden sonra tanıştım. Kendisi benim kurtarıcım oldu, ameliyatla yapılamayanı Hakan hocamız başardı sayesinde parmağımı tekrar hareket ettirmemi sağladı, her şey için çok teşekkürler.

2023:10:01 20:02:05
Berke Akgün

Berke Akgün

Hakan beye daha önce bir arkadaşım İstanbulda tedavi olmuştu. Antalyaya geldiğini öğrenince hemen tedaviye başladım. Kayropraktik konusunda çok iyi diyebilirim, mutlaka tavsiye ederim.

2023:10:30 21:33:56
Taylan Otlu

Taylan Otlu

Meslekten kaynakli bel ve boyun problemlerim sonucu kollarimda uyuşma, özellikle sağ bacağımda çekme oluşmuştu. Bugün 8. Seansimizi yaptık.Hakan beyin probleme göre verdiği egzersizlerin ve uyguladığı terapinin sonucu ciddi problemlerden kurtuldum. Teşekkür ediyorum 🙏 kesinlikle 5 yıldız!!!

2023:11:20 19:41:50
Erva Setenay Yiğit

Erva Setenay Yiğit

Annemin yaşadığı yoğun bel ve diz ağrılarının artığı bir dönemde arkadaşımın tavsiyesi ile Hakan bey ile tanıştık. Doğru tedavi planı ve özverili bir çalışma ile annemin yaşadığı yoğun bel ve diz ağrıları geçti. Hakan beye güler yüzlü ve ilgili olduğu için çok teşekkür ederiz. Tavsiye ederim.

2023:07:14 16:58:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı