Pınar Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Antalya Pınar Eczanesi

Antalya Pınar Eczanesi, Antalya şehrinde hizmet veren bir eczane olarak sağlık sektöründe faaliyet göstermektedir. Eczane, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve güvenilir ilaçlar ile sağlık ürünleri temin etmektedir.

Tarihçe

Pınar Eczanesi, 2005 yılında Antalya'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölge halkına sağlık alanında hizmet veren eczane, uzman eczacıları ve deneyimli personeli ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Sigorta anlaşmaları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman eczacılar ve deneyimli personel
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Online sipariş imkanı
Pınar Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile sağlık sorunlarınıza çözüm bulmak için tercih edebileceğiniz bir eczane olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Pınar Eczanesi Yorumlar - 1

user154319

Antalya Pınar Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Kesinlikle tercih edilebilecek bir eczane.

22 Nisan 2024
Tahire Maharramova

Tahire Maharramova

Bunlar yine iyide yan tarafda Giras eczanesi var iki"adam"calışıyor tam tamına benden 2630 tl para ödedim eve geldikde baktım benden 750 tl fazla para almışlardı.Birinin ismide Orhan sabahi gitdim şikayet etmeme ragmen vurdular cıktılar yine 350 tl eksik verdiler.ben insanlık gösterdim insan deyilmişler.Iceride kapalı bayan fotarafi asmışlar sözde bunlar dürüst insanlardı.yalnış yaptım tüm illacları geri iade etmeliydim. Yada polise gitmeliydim sadece oglum rahatsiz üzülmesini istemedim.Inşallah aldiklarını benim gibi illaca verirler.yurddışından vatana dokdora geldik buda bunların sayqısı.

2022:12:24 20:43:27
Cansu CABBAR

Cansu CABBAR

Personel kibar ve işini güzel yapmaya çalışıyor. Ama eczacı fazlasıyla küstah. İlerlemiş yaşına rağmen müşteri varken nasıl konuşması gerektiğini öğrenememiş. Biraz saygıya davet ediyorum.

2023:02:02 12:24:27
YALÇIN KÜÇÜKÖZTAŞ

YALÇIN KÜÇÜKÖZTAŞ

reçetede yazanı değil kendi ticari ilişkisine dayalı başka ilacı veriyor. oyuna gelmeyin. eczane değil başka birşey sanki. sizin müşteri olarak gördüğünüz hastaların hayatı bu kadar ucuz değil bilin isterim

2022:02:23 20:00:03
Melike Yıldırım

Melike Yıldırım

Pınar eczanesi,(Sgk'lı )Reçetemiz olmasına rağmen elinde bulunan ilacı para ile sattı.Sonrasinda telefonla konuşmamıza istinaden görmemişim sgk lı olduğunuz diyerek nakit verdiğimiz parayı iade etti.Sadece katılım ücretini ödedik.Bunu kasıtlı her defasında yapıyorlar.Insanları dolandırmaya çalışıyorlar!

2020:10:01 17:45:25
berk can

berk can

Biraz önce ilaç almaya gittim hocanın dediği hiçbir ilacı vermedi e-reçetede bunlar yazıyor diye diretti bu kadar sahtekarlık olmaz

2021:05:11 11:12:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı