FizyoWORLD

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

FizyoWORLD Antalya

FizyoWORLD, Antalya şehrinde bulunan öncü bir fizyoterapi merkezidir. 2010 yılında kurulan merkez, uzman fizyoterapistler tarafından yönetilmektedir ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

FizyoWORLD, kurulduğu günden bu yana binlerce müşteriye fizyoterapi hizmeti sunmuştur. Merkez, modern ekipmanları ve uzman kadrosuyla kısa sürede Antalya'nın önde gelen fizyoterapi merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • FizyoWORLD, müşterilerine kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermeyi hedeflemektedir.
  • Fiyatlandırma, müşterinin ihtiyaçlarına ve tedavi sürecine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman fizyoterapistler tarafından bireysel tedavi planları oluşturulması
  • Modern ekipmanlar ve tekniklerin kullanılması
  • Hasta memnuniyetine önem verilmesi
FizyoWORLD, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine en iyi fizyoterapi hizmetini sunmaktadır. Sağlık sorunlarınızı profesyonel bir şekilde çözmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için FizyoWORLD'ü tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa FizyoWORLD Yorumlar - 1

user154236

Antalya FizyoWORLD Fizyoterapist oldukça profesyonel ve deneyimli bir ekip ile hizmet veriyor. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldular ve sorunlarımın çözümüne hızla ulaşmamı sağladılar. İlgili ve güler yüzlü yaklaşımları da beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Osman Kurtoglu

Osman Kurtoglu

Bel ve kalça ağrım vardı. Hacer hanıma İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Gördüğüm tedavilerden çok memnunum, gözü kapalı gelebilirsiniz.

2024:01:19 11:20:23
Muharrem BASKIN

Muharrem BASKIN

Eşimin boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı tedavisi için 3 aydır hacer hanıma gidiyoruz gerek telkinleri gerekse tedavi metodu eşime çok iyi geldi teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunarız

2024:01:13 10:31:34
Gizem

Gizem

Dik durma sorunum ve sırt ağrım varken henüz birinci haftasında kendini hissettiren çok güzel bir fark oldu.Pilatesi fizyoterapist ile yapmak bir ayrıcalıktır. Kendini sağlıklı hissetmek isteyen herkese Hacer Hanım ile tanışmasını tavsiye ederim.

2023:11:02 05:18:35
Zeynep K.S.

Zeynep K.S.

2 Aydır Fizyoworda geliyorum. Çok şiddetli ağrılarım ve duruş bozukluğum vardı. Manuel terapi ve platesle şikayetlerim gecti. Hacer hanıma gelmeden önce başvurduğum profesyonellerden olumlu bir yanıt alamamıştım. Bilgili, tecrübeli ve güler yüzlü bir hizmet almak isteyenler düşünmeden Fizyowordu tercih edebilirler.

2023:10:26 11:15:02
Melis Anbarlı

Melis Anbarlı

fizyoterapist eşliğinde pilates yapmak kesinlikle büyük ayrıcalık , Hacer hanım sayesinde hareketlerdeki en ufak ağrılara hemen müdahale ile sakatlanmaların önüne geçiliyor. aletli pilateste sakatlanmalar bu kadar yaygınken emin ellerde olmak lazım kesinlikle tercih etmelisiniz.

2023:08:03 12:09:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı