Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Antalya Lider Pet Shop

Antalya Lider Pet Shop, 2005 yılında kurulmuş bir evcil hayvan mağazasıdır. Mağazamız, evcil hayvan sahiplerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Lider Pet Shop, Antalya'da evcil hayvan sahiplerine kaliteli ürünler sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümeyi başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilere avantajlar sunulmaktadır

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi: Mama, oyuncak, kafes ve daha birçok ürünü mağazamızda bulabilirsiniz
  • Uzman personel: Evcil hayvanlarınızla ilgili sorularınızı yanıtlamak için deneyimli ve bilgili personelimiz bulunmaktadır
  • Hijyen ve kalite: Mağazamızda satılan ürünlerin hijyen ve kalite standartlarına uygun olduğundan emin olabilirsiniz
Antalya Lider Pet Shop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlar, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Lider Pet Shop Yorumlar - 1

user153857

Antalya Lider Pet Shop Evcil Hayvan Mağazası, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile benim favori pet shop'um oldu. Çalışanları son derece ilgili ve yardımsever. Mağazada her türlü evcil hayvan ihtiyacını bulmak mümkün. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Savage Quartz

Savage Quartz

Fiyatlar çok uygun. Her ay tavşanım için 5 paket mama alıyorum. Sahibi fiyatlar konusunda çok anlayışlı. Fiyatlar 4 - 5 ay geriden geliyomuş gibi😄😄

2023:12:02 01:52:14
mtf hhpq

mtf hhpq

Aradığınız birçok ürünü bulabileceğiniz Antalya nın en uygun fiyatlı petshopu, abide ilgili, teşekkürler, bol kazançlarınız olsun

2023:11:05 17:15:21
Betül Güneş

Betül Güneş

Aldığım kedi süt tozunun bozuk olduğunu iddia edip üstüne başka yerden aynı süt tozunu alıp oraya geri götürüp kanıtlamama a rağmen iade almayıp yapacak birşey yok denildi bir daha asla gitmeyeceğim Pet shoplar arasına ekledim.. Alta yeni aldığım aynı marka süt tozunun fotoğrafını ekliyorum 1 dakika için de dibe çöküyor kokusu bayat size de söyledim, sağ tarafta ki sizin verdiğiniz süt tozu soldaki normal bayat olmayan yaptığınız işlem ilk bir şişeye su doldurup üstüne su dökmekle olmuyor maalesef bilginiz yoksa fikir beyan etmeyin bari bu şekil bir kanıt yok neye su dökseniz karışır zaten buyurunuz kanıt

2021:07:28 21:04:35
Batuhan Ceyhun (Eledas)

Batuhan Ceyhun (Eledas)

Hayatında neyin nasıl yapıldığını bilmeyip bir de hala hatasını kabul etmeyen bir insan.Eğer can dostlarınızı önemsiyorsanız bu bozuk ürün satan esnaf arkadaşdan alışveriş yapmazsınız.İşi hakkında sıfır bilgiye sahip.Sattığı ürün bir cana mal olabilir bunun kanıtını sunmamıza rağmen satıcı arkadaş tavrında devam ediyor. Sattığınız kedi süt tozları bozuk aldığımız ürünü kime gösterdiysem bunu nasıl satabilir dedi. Madem o kadar dürüstsünüz iyi bilen birine sorun. Siz de öğrenmiş olursununuz.Bununla ilgili tarım ve Orman bakanlığına şikayetimi bildireceğim.İyi akşamlar iyi yıllar iyi bayramlar.

2021:07:28 21:10:33
İlayda Özdemir

İlayda Özdemir

Evcil hayvanlarımız için sürekli burayı tercih ediyoruz. Güvenilir ,temiz , taze ürün stoğu bulunan bir işletme ve bilgili kişiler trf yönetiliyor.

2022:01:08 09:23:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı