Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Antalya Yeni Atılım Boya Ltd Şti

Yeni Atılım Boya Ltd Şti, Antalya şehrinde boya ve badana hizmetleri sunan bir işletmedir. 2005 yılında kurulan firma, uzun yıllara dayanan deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.

Tarihçe

Yeni Atılım Boya Ltd Şti, Antalya'da boya sektöründe faaliyet gösteren öncü firmalardan biridir. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Detaylı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip
  • Hızlı ve temiz işçilik
  • Geniş renk seçenekleri
Yeni Atılım Boya Ltd Şti, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir işletmedir. Profesyonel ekip ve geniş renk seçenekleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Yeni Atılım Boya Ltd Şti Yorumlar - 1

user153742

Antalya Yeni Atılım Boya Ltd Şti Boyacı, işlerini titizlikle ve özenle yapan bir firma. Boya işlerinde profesyonel ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Çalışanları da son derece deneyimli ve işlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
Yusuf A

Yusuf A

3 bloklu sitemizde uzun süredir yaptırmayı düşündüğünüz dış cephe tadilatı ve renovasyonu için yaptığımız uzun araştırmalardan sonra Yeni Atılım Boya inşaat firmasını tercih ettik. Çevreden duyduğumuz kötü tecrübelerden dolayı başlarda biraz korkumuz vardı ama iş yapılırken ve iş bitiminde bu korkunun yersiz olduğunu anladık. Firma sahibi Cem Bey ve ekibinden çok memnun kaldık. Profesyonel ve sorunsuz şekilde işlerini tamamladılar. Kendilerine teşekkür ederiz

2023:09:02 12:58:56
Bircan Türkmen

Bircan Türkmen

Ekip olarak da yönetim olarak da çok profesyonel ve kibar bir işletme. Yönlendirmelerine ve işçiliklerine teşekkür ederiz.

2023:03:04 08:17:40
Hüseyin Faruk Kara

Hüseyin Faruk Kara

Köklü bir Antalya firmasıdır. 15 yıldır çözüm ortağı olarak çalışmaktayız. Kaliteli markaların distribütörüğü olması, uygulama ve satışta deneyimli çalışanları bulunması tercih etme sebebimizdir.

2023:01:31 07:43:48
bilal çetinkaya

bilal çetinkaya

Profosyonel denyimli ekip. Doğru markalarla kaliteli hizmet. Boya ve izolasyon hakkında ticari yapılar ve konutlar için her şeyi bulabileceğiniz doğru adres. Başarılarınızın devamını dilerim.

2023:03:04 08:11:06
Pınar Alsan

Pınar Alsan

Kaliteli hizmet veren bir firma çalışan ustalarınıda işinde deneyimli, temiz ve özenli hizmet verdiler.Binamızın mantolamasını verdikleri tarihte tamamladılar.

2023:02:08 16:23:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 08:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı