Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Antalya Boyacı

Antalya Antalya Boyacı, Antalya şehrinde hizmet veren bir boyacı işletmesidir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel boyama hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Antalya Boyacı, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Detaylı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş renk seçenekleri
Antalya Antalya Boyacı, müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı boyama hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş renk seçenekleri ile işletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Antalya'da boyacı arıyorsanız, Antalya Antalya Boyacı'nı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Antalya Boyacı Yorumlar - 1

user153614

Antalya'da Boyacı Boyacı ile çalıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Profesyonel bir hizmet sundular ve işlerini titizlikle yaptılar. Renk seçenekleri konusunda da çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024
M A

M A

evimizi boyatmak amacıyla internetteki yorumlara bakarak sectigimiz bir arkadaş. Googledaki Yorumlarda olduğu gibi işinin ehli dediği saatte ve zamanda geldi işini söylediği süre içerisinde bitirdi gerektiği şekilde her şeyi tamamladı ve teslim etti. İşinin de sözünün de arkasında olan insanlar. Boya işçiliği çok güzeldi harika. Her şeyi kendileri toplayıp kendileri yaptılar bize tertemiz teslim ettiler. Ve her şeyden önce bu insanlar emekçi insanlaranlayışlılar ve profesyoneller.

2023:07:02 15:04:24
Lezgin Daban

Lezgin Daban

Almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım işlerinde bence bir numara lar işlerinde çok başarılı ve çok titiz bi çalışma yapıyorlar ekip olarakta Allah karşınıza her daim sizin gibi temiz insanlar çıkarsın iş konusunda da başarılar dilerim😊

2023:03:08 11:39:10
Muhammed Erdem

Muhammed Erdem

Temiz işçilik akabinde esnaflık her açıdan gerçekten çok memnun kaldım para verirken gözümün önüne bile gelmedi helal olsun diyorum.

2023:05:03 11:07:33
Ahmet Bulan

Ahmet Bulan

Bu zamanda böyle dürüst güvenilir işini titiz yapan ustalara denk gelmek gerçek den çok zor emeği geçen Okan çiçek ve Hamza beye çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ellerine sağlık fiyatları da piyasaya göre uygun tekrar dan çok teşekkürler 😘

2023:01:26 15:59:12
Murat Karakaya

Murat Karakaya

Aldığım hizmetten çok memnun kaldım çok ekip ruhu vardı ve çok özenle yardım ettiler ve elinden gelen indirimi yapıp blr gün içinde teslim etiller tavsiye ederim 👍

2023:01:13 12:53:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı