Cinetech

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Antalya Cinetech Sinema

Antalya Cinetech, Antalya şehrinde bulunan bir sinema salonudur. 2005 yılında kurulan bu sinema salonu, modern teknolojiye sahip sinema salonlarıyla film tutkunlarına hizmet vermektedir.

Tarihçe

Antalya Cinetech, sinema sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci ve öğretmenlere indirimli bilet imkanı
  • Hafta içi belirli seanslarda kampanyalı fiyatlar
  • Üyelik sistemi ile avantajlı bilet fiyatları

Önemli Özellikler

  • Yüksek çözünürlüklü görüntü ve ses sistemi
  • Geniş ve rahat koltuklar
  • Çeşitli film seçenekleri
  • Kafe ve atıştırmalık imkanı
Antalya Cinetech, modern teknolojiyi kullanarak sinema deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefler. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla film tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Cinetech Yorumlar - 1

user153346

Antalya Cinetech Sinema, son teknoloji ekipmanları ve geniş film seçenekleri ile harika bir sinema deneyimi sunuyor. Salonları oldukça konforlu ve temiz, personel ise son derece ilgili ve yardımsever. Film gösterimleri zamanında başlıyor ve kaliteli bir ses ve görüntü deneyimi sunuyor. Her seferinde keyif alarak film izlediğim bu sinemaya her zaman gönül rahatlığıyla gidebiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

21 Nisan 2024
murat kocaman

murat kocaman

Antalya da en nezih alış veriş merkezi tertemiz geniş ve harika dizayn sahip, şehre uzak kaldığı için daha sakin, tıkış tıkış değil sineması temiz ve fiyatlar makul yetişkin 80 küçük 70 TL online daha pahalı oluyor sinema bileti mümkün ise geldiğinizde gişe den alın. Bundan böyle uzak yakın alışverişe buraya gekecegim.

2023:06:05 18:20:35
Yusuf Adıgüzel

Yusuf Adıgüzel

Coca coladan ve türevlerinden başka mamul olmaması üzücü. Dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasak dediler ama yine de ben aldım. Başka firmaları da sokmadığı için tekrar tercih etmeyeceğim. Başka sinemalardan devam.

2024:01:25 12:32:36
Kaan Gültekin

Kaan Gültekin

Salon2'de izledik filmi, parlaklık oldukça kısıktı. Ses sistemi iyiydi ancak ekran parlaklığındakı kısıklik ve renklerin cansızlıgı nedeniyle pek memnun ayrılmadık.

2024:01:02 09:17:44
Eylül Ülkü

Eylül Ülkü

Hayatımda böyle rezillik görmedim. Kardeşime ve arkadaşlarına bilet almıştım. Freddy'nin pizza dükkanı diye bir filme saat 14:20 seansına oraya vardıklarında tamam kabul ediyorum biraz geç gittiler ama bu nasıl bir işletme ise satılmış başkasına ait koltukları gidip başkalarına satıyor. Benim dünyanın parasını verdiğim biletler deki koltuklara başkaları oturuyor. Hemde yaş sınırı +16 olan bir filmde küçük çocuklara koltuk satıyor. Sakın gidip de boşa para vermeyin. Bu sinema salonuna dolandırıcı bunlar barkotlu bilet yerine kağıt vermişler çocuklara çok saçma. Bir daha kullanmam ben bu sinemayı bitti. Bir sonraki seansa koltuk vermişler. Oda en arkadaki koltuklara benim seçtiğim koltuklar yalan oldu yani. Ben özel olarak e sırasında seçmiştim. Bunlar I sırasından vermişler. Gerçekten inanılmaz.

2023:11:05 23:46:04
Mustafa Ess

Mustafa Ess

Son zamanlarda her hafta flim izlemeye geliyorum güvenlik zafiyeti hat safhada bir insan gelip seans saatinde hangi flim hangi salonda kolayca bulup flim izleyebilir ucretsiz bir şekilde üstelik klimalarda havalandırmalarda çalışmıyor ayrı bir unsur cuma gününü haftasonu sayarak ücreti de fazla alıyorlar böyle bir markaya yakışmıyor artık maal of antalyaya sinema izlemeye gitmicez

2023:11:27 17:41:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–00:00
  • Salı 10:00–00:00
  • Çarşamba 10:00–00:00
  • Perşembe 10:00–00:00
  • Cuma 10:00–00:00
  • Cumartesi 10:00–00:00
  • Pazar 10:00–00:00

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı