TerraCity Cinemapink

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Antalya TerraCity Cinemapink

TerraCity Cinemapink, Antalya şehrinde bulunan modern ve konforlu bir sinema kompleksidir. Misafirlerine en yeni filmleri yüksek kalitede ve rahat bir ortamda izleme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

TerraCity Cinemapink, 2010 yılında Antalya'nın popüler alışveriş merkezi TerraCity içinde hizmete açılmıştır. O günden bu yana sinema severlere kaliteli ve keyifli bir film deneyimi sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci ve öğretmenlere indirimli bilet imkanı
  • Hafta içi belirli seanslarda kampanyalı fiyatlar
  • Ücretsiz çocuk oyun alanı

Önemli Özellikler

  • Yüksek çözünürlüklü ve geniş ekranlar
  • Modern ve konforlu koltuklar
  • Geniş film seçeneği
  • Ücretsiz otopark imkanı
TerraCity Cinemapink'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Modern ve konforlu salonları, geniş film seçenekleri, uygun fiyat politikası ve ücretsiz otopark imkanı ile sinema keyfinizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa TerraCity Cinemapink Yorumlar - 1

user153306

Antalya TerraCity Cinemapink Sinema, harika bir sinema deneyimi sunuyor. Salonlar geniş ve konforlu, ses ve görüntü kalitesi mükemmel. Film seçenekleri de oldukça geniş ve herkesin zevkine hitap edecek bir film bulmak mümkün. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tercih edilesi bir sinema salonu.

21 Nisan 2024
Burcin Yilmaz Sentuna

Burcin Yilmaz Sentuna

Pislik içinde, yıpranmış, leş gibi bir sinema! 160TL bilete bu mudur yanii dedirtiyor.Görüntü kalitesi de rezil durumda asla önermiyorum.Yorumları okuyunca işletmecisi belki bir ziyaret eder ve utanır!

2023:12:18 09:25:45
Özgür Gülmez

Özgür Gülmez

Çocuk bileti 85 tl, mısır 155 tl,2 çocuğun bir film aktivitesi 325tl..şaşırmışsınız siz, gerçekten şaşırmışsınız.. Terracity i Türklere kapatın, sadece ruslara hizmet verin. Seversiniz siz!

2023:01:31 09:50:50
Oswald Dee

Oswald Dee

400 tl mısır için!salonun durumu berbat, koltuklar eski ve yıpranmış, salonda klimadan hasta olabiliyorsunuz ve en önemlisi bir - orta boy mısır ve iki kola su için 400 lira ödedim, bu nasıl altın mısırdır ? Kesinlikle tavsiye etmiyorum ve bir daha da gitmeyeceğim 👎🏻

2023:11:22 23:58:42
Süleyman Şahin

Süleyman Şahin

Oğlumla sinema keyfi için gittik ancak salon temizliği çok iyi değil. Koltuklar artık bakım istiyor. 2. Yarı başlangıcı salon ışıkları bir süre açık kaldı. Personel daha dikkatli olabilir

2023:10:14 18:09:02
Gönül

Gönül

Sinema hattını aradığım sıra çok saygısız davranarak yüzüme kapattı bu yorumu görenler hattı aramak için lütfen bidaha düşünsünler

2024:01:21 13:51:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı