Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Antalya MicRoyal Hotel

Antalya MicRoyal Hotel, Antalya şehrinde bulunan lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Antalya MicRoyal Hotel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Otel, konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Denize sıfır konumu ile eşsiz manzaralar sunar.
  • Spa ve wellness olanakları ile misafirlerine rahatlatıcı bir tatil imkanı sağlar.
  • Restoranında lezzetli yemekler ve özel içecekler sunar.
  • Çocuklar için oyun alanları ve aktiviteleri bulunmaktadır.
Antalya MicRoyal Hotel'i tercih etmeniz durumunda, konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi yaşayacak, denize sıfır konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile unutulmaz bir tatil geçireceksiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı MicRoyal hotel Yorumlar - 1

user153070

Antalya MicRoyal hotel'de konakladım ve gerçekten harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok güzel, plaja yakın olması büyük bir avantajdı. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetliydi. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Nisan 2024
oğuzhan oguz

oğuzhan oguz

3 yıldızlı bir otele göre çok iyi resepsiyondaki bayan çalışanlar çok iyiTemizlik personelleri çok kibarKahvaltı için yiyecekler çok iyi otelin sahile yakın olması çok iyi beğendik

2023:10:02 07:24:46
erhan kocamemik

erhan kocamemik

ilk gun klima ve buzdolabı çalışmıyordu odayı degistermek istedim bana baska odanın rezervede olduğunu soylediler bende ozaman otelde kalmayacağımı paramın iadesini istedim ortalama 5 dakika içinde sorun çözüldü daha lüks bir odada kalmaya başladık ve 3 gece konakladık sessiz kahvaltısı güzel heryere yakın ozellikle denize 150 metre havuz çok küçük fazla bir beklentiniz olmasın ama bu paraya bu kadar 5 yıldızlı otele gidip 2-3 katı para verip tüm gün otelde kalmakdan daha mantıklı geldi bize uyumadan uyumaya geldikbir daha gidermiyim derseniz kesinlikle evet

2023:07:28 15:17:30
Yasin Madenci

Yasin Madenci

Bu otel tamamen hüsran. Daha önce bir kere kalmıştım. O zaman kahvaltıda vs sıkıntı yaşamamıştım. Bir sefer daha şans verdim. Annem ve babam konaklaması için tutmuştuk. Ancak hiç memnun kalmamışlar. Tuvaletlerde taharet musluğu çalışmıyor, duş başlığı bozuk. Bunları lobiye söylediklerinde ruslar taharet musluğunu kullanmıyor gibi bir cevap almışlar. Odayı bile değiştirmemişler. Böyle saygısızca bişi duymadım ben. Eğer konyaaltında kalacaksınız burada kalmayın kesinlikle.

2023:05:01 07:25:48
Lutfi Bayraktar

Lutfi Bayraktar

Saat 11:30 da oda telefonundan aranıp çıkış saatiniz dolmak üzere diye müşteriyi taciz eden otel

2023:09:06 07:54:56
S. B.

S. B.

Temiz ,sakin ,güvenilir. Sahile ve cafeler e yakın.

2024:01:05 20:10:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı