Kepez Çilingir & Anahtar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Antalya Kepez Çilingir & Anahtar

Antalya Kepez Çilingir & Anahtar, Antalya şehrinde hizmet veren güvenilir bir çilingir firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Antalya Kepez Çilingir & Anahtar, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla her türlü çilingir ve anahtar işlerinde müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Fiyat Politikası

Antalya Kepez Çilingir & Anahtar, müşterilerine uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları işin gerekliliklerine ve zorluk derecesine göre belirlenmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • 24 saat hizmet
  • Hızlı ve güvenilir çözümler
  • Uygun fiyat politikası
Antalya Kepez Çilingir & Anahtar, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine her zaman en iyi çözümleri sunmaktadır. 24 saat hizmet veren işletme, acil durumlarda da müşterilerinin yanında olmaktadır. Profesyonel kadrosu ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir çilingir firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Kepez Çilingir & Anahtar Yorumlar - 1

user152890

Hızlı ve profesyonel hizmetleriyle Antalya Kepez Çilingir & Anahtar Çilingir gerçekten çok memnun kaldım. Gece geç saate rağmen aradığımda hemen yardıma geldiler ve kapımı açtılar. Çok nazik ve işlerinde gerçekten uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
Semih BİLEN

Semih BİLEN

Çilingire ihtiyacımız oldu ve çok kısa bir zaman diliminde gelerek hemen açtı. Ustamızın eline, emeğine sağlık 🙏🏻

2024:01:05 13:23:11
Mustafa berkay Çağlayan

Mustafa berkay Çağlayan

İşinin ehli ve profesyonel şekilde anahtar yapım ve çilingir hizmeti veren bir işletme. Halil amca güler yüzlü ve nazik bi kişi. Tavsiye ederim😊

2023:11:25 16:48:18
Mehmet Mesut YILMAZ

Mehmet Mesut YILMAZ

Kepez Çilingir & Anahtar - Halil Arar gerçekten hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. İhtiyacımız olan acil çilingir hizmetini çağırdık ve hızlı bir şekilde sorunumuzu çözdü. Halil Bey çok profesyonel ve güvenilir, güler yüzlüydü. Ayrıca, fiyatları da oldukça ekonomik. İşlerini hızlı ve temiz bir şekilde tamamladı. Herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Teşekkürler Kepez Çilingir & Anahtar

2023:11:06 10:22:56
Harun Arı

Harun Arı

Kalitenin ve hizmetin kalitesini anlatmaya gerek yok Güleryüz ve kalite için çok teşekkür ederim işinizi güvenerek yaptırabilirsiniz.

2023:11:25 16:46:44
ali gülcü

ali gülcü

Güleryüzlü işletme, her türlü anahtar ve çilingir işlerinizi sorunsuz hallediliyor ☺️🙏🏻

2023:11:26 17:56:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı