Kepez Çilingir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Antalya Kepez Çilingir

Antalya Kepez Çilingir, Antalya şehrinde hizmet veren güvenilir ve profesyonel bir çilingir firmasıdır. Müşterilerine 7/24 hizmet sunarak acil durumlarda da yanlarında olmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Antalya Kepez Çilingir, yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile 2000 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • Ekstra ücretlerden kaçınma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Modern ekipmanlar kullanımı
Antalya Kepez Çilingir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip, hızlı hizmet ve uygun fiyatlar ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Kepez Çilingir Yorumlar - 1

user152748

Antalya Kepez Çilingir gerçekten çok hızlı ve profesyonel bir hizmet veriyor. Gece geç saate aramama rağmen hemen yardıma geldiler ve kapımı açtılar. Çok nazik ve işlerinde gerçekten uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
Serkan Sarıgode

Serkan Sarıgode

Gecenin bir yarısı geldi yardımcı oldu diğer çilingirler fırsatçılık yaparken bu abimiz temiz düzgün bir şekilde yardımcı oldu teşekkür ederim eline sağlık abiciğim

2023:11:26 21:22:21
Cihat Oğuz

Cihat Oğuz

Gecenin bir vakti geldiDestek oldu teşekkür ederizÇok hızlı hizmet

2023:06:29 22:54:55
Merve Çardak

Merve Çardak

Stüdyomun anahtarını değiştirdi Beyaz kapıya sarı anahtar taktı. Tozluk kısmı için boşuna para vermeyin gerek yok dedi, Ben çok anlamadığım için sorun etmedim hatta çıkardıkları kilidi de alabilirsiniz dedim. Ertesi gün anahtar yuvasından oynuyordu. Telefon açıp sordum bana 2 vidayı sıkıştırsanız yeterli dedi. Ben de kapı bu şekilde güzel görünmüyor tozluk takalım dedim. Tekrar 200 tl servis ücreti ve tozluk içinde +200 tl olduğunu belirtti. 2 vidayı sıkıştırmak için sizi çağırmadım ama siz tekrar gelmek için servis ücreti istiyorsunuz dedim.Başka çilingiri aradım. Çilingir beyaz kapıya beyaz anahtar yuvası takılır böyle yapılmaz üstelik tozluk sadece 30 tl dedi. Ben şaşırdım. Murat beyi aradım tekrar. Murat bey sizinle çözüm yoluna gidelim Gelin siz yapın dedim. Ancak telefonda servis ücreti ve +200 tl de tozluk ücreti alacağını belirtince ben de iade etmek istyorm ozaman dedm. Başka çilingiri çağırdım. Murat beyin 250 servis ücreti+350 tl Yuva anahtarı taktığı kapıyı, başka çilingir Kale anahtarı takıp tozluk ile beraber toplam 530 tl ye yaptı.Sonra ben anahtarı tutup Murat beyin işyerine götürdüm. Anahtarın kutusu yok diye iade de almadılar. Oysa geldiğinde anahtarı kendisi taktı. O gittiğinde ne kutusu vardı ne de başka bişey.. Ne anahtarı iade aldılar ne de başta verdiğim anahtarı iade istedim onu iade etmediler.Hiç ama hiç memnun kalmadım. 600 tl zarara girdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:03:24 11:43:34
İlker Ünal

İlker Ünal

Çok profesyonel bir hizmet. Hızlı güvenilir. Teşekkürler.Reliable and professional guy. Came in 20 minutes. Thank you

2023:10:25 19:03:00
Doğan Çelik

Doğan Çelik

Teşekkür ederiz çok hızlı Bir şekilde gelip halleri

2023:11:26 18:56:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı