ALP Hukuk Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

ALP Hukuk Bürosu Antalya

ALP Hukuk Bürosu, Antalya şehrinde faaliyet gösteren bir hukuk firmasıdır. 2005 yılında kurulan firma, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

ALP Hukuk Bürosu, kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir hukuki hizmetler sunmaktadır. Deneyimli avukat kadrosu ve uzmanlık alanlarıyla ALP Hukuk Bürosu, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

ALP Hukuk Bürosu, müşterilerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin karmaşıklığına ve süresine göre değişen fiyatlandırma politikası ile müşterilerine uygun çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Adil ve şeffaf fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
ALP Hukuk Bürosu, müşterilerine sağladığı kaliteli hizmetler ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir hukuk firmasıdır. Hukuki sorunlarınızda profesyonel destek almak için ALP Hukuk Bürosu'na başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa ALP Hukuk Bürosu Yorumlar - 1

user152568

Antalya ALP Hukuk Bürosu Avukatlarından çok memnun kaldım. Davamı başarılı bir şekilde sonuçlandırdılar ve süreç boyunca beni her adımda bilgilendirdiler. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
arascemil

arascemil

Meslek etiği olmayan, dürüstlük erdemine sahip olmayan bir avukat. Aldatıldığımı öğrendiğim eski kız arkadaşımla süre gelen mahkeme sürecinde hakkımda uzaklaştırma kararı çıkarmışlardı. Mesajlar üzerinde oynama yapıp eski kız arkadaşımın öğretmen olduğu okuluna uzaklaştırma kararı süreci içinde gittiğimi iddia ettiler ve 3 gün hapis cezası aldım. Allahtan dürüst ve işini bilen bir avukatım var itiraz etti delilleri ile ve cezam iptal oldu. Kendi müvekkiline yalan ile menfaat sağlamak istedi onu bile başaramadı Şerife hanim. Uzak durmanızı tavsiye ederim. Kendisini baroya da şikayet edeceğim süreç bitince

2023:10:05 11:23:03
Betül Ö.

Betül Ö.

Hukukla alakalı her sıkıntınızı gönül rahatlığıyla danışabileceğiniz; güvenilir, kaliteli hizmet veren, çözüm odaklı ve mümkün olan en hızlı biçimde çalışan hukuk bürosu.Arsa ve değer kaybı davalarımız için kendileriyle çalışarak beklediğimiz sonuçlara ulaştık. Bundan sonra yeni sorunlar yaşamamayı ümit etsek de müstakbel tüm problemlerimizde ilk adresimiz yine burası olacaktır.Alp Hukuk Ailesinin tüm fertlerine teşekkürler.Özellikle Şerife Hanım ve Ateş Bey'e ilgilerinden ötürü müteşekkiriz.

2023:12:14 07:45:39
Bn Bns

Bn Bns

İsmim Banu. Şerife Hanım a 30/07/2021 de vekalet gönderdim bir kaza ile ilgili dava için. Ve bana 7-8 ayda sonuçlanır dedi bende 7-8 ay sonra aradım. Asla telefonlara ve mesajlara cevap vermiyor. Ofisini aradım şikayet edeceğimi söyledim ona rağmen dönüş yapmadı.

2023:01:24 07:07:41
Ateş P.

Ateş P.

Değer kaybı için kendilerine ulaştım, takibini en iyi şekilde yaparak bizi zamanında bilgilendirdiler ve sonuca ulaştılar. İlgileri ve donanımlarıyla artık tavsiye edeceğim Antalya'nın değer kaybı avukat bürosudur

2023:01:24 14:04:17
Melek Emine Sezgin

Melek Emine Sezgin

Özverili ve çok başarılı bir avukat . Detayciligi ile mesleğini layıkıyla yerine getiriyor..

2023:01:26 20:06:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı