Avukat Halil ÇAY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Antalya Avukat Halil ÇAY

Antalya şehrinde faaliyet gösteren Avukat Halil ÇAY, hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki destek sağlayan işletme, uzman avukat kadrosuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Avukat Halil ÇAY, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müvekkillerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Avukat Halil ÇAY, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin türüne ve süresine göre değişen fiyatlandırma politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman avukat kadrosu
  • Geniş hukuki hizmet yelpazesi
  • Adil ve şeffaf fiyat politikası
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Avukat Halil ÇAY, müvekkillerine sağladığı uzman hukuki destek, adil fiyat politikası ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmeyi hak etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Avukat Halil ÇAY Yorumlar - 1

user152532

Halil Çay Avukat, Antalya'da hizmet veren deneyimli ve başarılı bir avukattır. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumda profesyonel yaklaşımı ve hukuki bilgisiyle beni etkilemiştir. Sorunlarıma hızlı ve etkili çözümler üretmiştir. Kesinlikle güvenilir bir avukattır ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Puan : 5

20 Nisan 2024
Bayram Erdem

Bayram Erdem

Avukat Halil Çay davamız hakkında tarafımızı bilgilendirmesi insani yaklaşımı bizi çok memnun etti. Hukuki süreçte sonuna kadar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Kendilerine teşekkür ederim.

2022:11:08 11:47:00
TheAkina (Seyithan)

TheAkina (Seyithan)

Halil Bey'in her iki davamıza da gerekli ilgiyi göstermesi ve mental olarak da gerekli desteği vermesi bize çok yararı dokundu. Davamızı da bizim lehimize sonuçlandırması çok iyi bir avukat olduğunun göstergesidir teşekkürler Halil Bey...

2022:02:08 11:18:06
Mustafa Çetin

Mustafa Çetin

Av. Halil beye davamızda göstermiş olduğu ilgiden ve gece gündüz gerek dava olsun gerekse farklı konularda aklımıza takılan her sorumuza anında yanıt vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Keşke Halil bey gibi herkez işini takip etse, iyiki de tanımışım sizi ailemizin avukatı oldunuz

2021:02:21 19:34:23
Lg G

Lg G

Halil bey disiplinli ve dürüst çalışması ile iyi bir avukat ,dürüst bir arkadaş. Aynı zamanda tüm ekibi ile konuları iyi analiz eden ,problemi anlayıp en iyi çözümleri bulan her an ulaşılabilen Avukat.Basarilar dilerim.

2021:03:01 19:25:24
ayşe şahin

ayşe şahin

Halil Çay denilince !İlk aklıma gelen Hakkaniyetli biri olduğunu samimi ve dürüst kişiliğiyle işinde güvenilir başarılı bir avukat olarak gördüğümdür.Yolu daha iyi daha güzel başarılara açık olsun inş.🙏

2021:02:06 17:21:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı