Orman Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Antalya Orman Kütüphanesi

Antalya Orman Kütüphanesi, doğa ve kitap tutkunlarını buluşturan benzersiz bir mekandır. 2005 yılında kurulan kütüphane, ziyaretçilere hem doğayla iç içe olma hem de geniş bir kitap koleksiyonuna erişme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Orman Kütüphanesi, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kurulmuştur. Doğa sevgisini ve kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen bu proje, kısa sürede büyük ilgi görmüş ve ziyaretçi sayısını her geçen gün artırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Ücretsiz
  • Kitap ödünç alma ücreti: Yok

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir kütüphane deneyimi
  • Geniş ve çeşitli kitap koleksiyonu
  • Etkinlik ve atölye çalışmaları
  • Kafe ve dinlenme alanları
Antalya Orman Kütüphanesi, hem doğa severlerin hem de kitap tutkunlarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekandır. Doğanın huzur veren atmosferiyle kitap okumanın tadını çıkarabileceğiniz bu kütüphaneyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez Orman Kütüphanesi Yorumlar - 1

user152488

Antalya Orman Kütüphanesi, doğayla iç içe harika bir atmosfere sahip. Kitap koleksiyonu oldukça zengin ve güncel. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Burada vakit geçirmek gerçekten keyifli. Tek eksik yanı ise bazen kalabalık olması ve sessizlik konusunda sıkıntı yaşanması.

20 Nisan 2024
Yıldız Toprak

Yıldız Toprak

Güzel bir kütüphane mis gibi yapmışlar ama eve girmek yasak acaba niye yapıldı?

2023:08:29 10:11:47
Luna Garden

Luna Garden

Ders çalışmak için ve kitap okumak için muhteşem bir ortamı var. Tek kötü yanı gezi yapan öğretmenlerin öğrencileri oraya getirmesi. Çocuklar sessiz olmuyor ve orayı park sanıp oyun oynuyorlar. Bu gündüz vaktinde oluyor. Öğleden sonra çok güzel oluyor sessiz ve sakin. Wifi bağlantısının da olması mükemmel bir detay🌺

2023:06:17 11:40:30
Cem Esmer

Cem Esmer

Fikir güzel ama uygulama eksik olmuş. Yapılan küçük evler güzel ama kilitli kapılarıyla süsten öteye gidememekte maalesef.

2023:09:23 10:21:09
Ceren Cetin Kaya

Ceren Cetin Kaya

Antalya'nın her yeri ayrı bir huzur... Şehrin merkezinde yemyeşil ve tertemiz bir ortam, keşke Ankara'da da böyle bir yer olsa diye gezdim.Okul öncesi öğretmeniyim oraya gelen küçük çocukların yüzündeki mutluluğu heyecanı gördüm, seslerindeki şaşkınlığı duydum ne mutlu.Lakin o büyük ev açılsa insanlar kuş sesleri eşliğinde bir şeyler içse daha iyi olabilir

2023:10:31 19:40:13
gökhan Bice

gökhan Bice

Çocuklar için ilgi çekici,kuş sesleri arasında huzurlu kitap okumak için seçilmiş yer

2024:01:04 07:49:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı