Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi

Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi, Antalya şehrinde bulunan geniş kapsamlı bir kütüphanedir. 1985 yılında kurulan kütüphane, geniş bir kitap ve dergi koleksiyonuna sahiptir ve her yaştan okuyucuya hitap etmektedir.

Tarihçe

1985 yılında Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi, Antalya halkının kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, şehrin önemli bir kültür merkezi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Kütüphanemiz ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Herhangi bir üyelik ücreti veya kiralama bedeli bulunmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Çocuklar için özel etkinlikler ve okuma saatleri
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Çalışma masaları ve sessiz çalışma alanları
Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi, her yaştan okuyucuya hitap eden geniş bir koleksiyona sahip olması ve ücretsiz hizmet sunmasıyla tercih edilmelidir. Kültürel etkinlikler ve eğitim programlarıyla da zenginleştirilen kütüphanemiz, şehrin önemli bir kültür merkezi konumundadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi Yorumlar - 1

user152486

Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kütüphane içinde sessiz bir ortam bulunması da kitap okumak için oldukça uygun bir ortam oluşturuyor. Ancak bazı zamanlarda kütüphane içindeki kitapların düzeni biraz karışık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kütüphane, herkese tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
Ceren Akgul

Ceren Akgul

Çalışmaya ara verdiğimizde termosumuzu alıp oturabileceğimiz bir alan bulunmuyor. Kantin kısmındaki sandalyelere dışarıdan içecek getirmek yasak. Mola verdiğimizde oturup kahve içebileceğimiz bir alan olmalı.

2024:01:03 11:50:18
halil besenk

halil besenk

Çocuk bölümünden faydalandık. Kayıt kitap almak çok kolay. Online olarak ta takip edebiliyor kitap süresini uzatabiliyorsunuz. 15 gün süre ile 3 kitap alabiliyorsunuz. Bu süreyi 15 gün uzatabiliyorsunuz. 5 katlı büyük bir bina. Park sorunu yok. Tavsiye ediyoruz. Personel ilgili. Cumartesi günleri de açık.

2023:02:08 09:48:14
Fatma Bütün

Fatma Bütün

Gülümse ki gülümset tiyatro oyunu çok güzel di gençler emeğinize sağlık başarılariniZin devam ini diliyorum

2023:09:30 19:28:58
Ilknur Bozdogan

Ilknur Bozdogan

Her türlü yayına sahip kibar personeli geniş alanı ile muhteşem bir mekan. Kütüphane ihtiyacımızı gideren bir mekan

2023:12:20 12:29:37
Nazlı Şahin Bayraktaroğulları

Nazlı Şahin Bayraktaroğulları

Müdüründen çalışanlarına kadar çok ilgili yenilikçi ve zaman zaman özgün verimli kültürel çalışmalar yapılıyor. Emeklerinden dolayı ilgili yönetim ve ekibe çok teşekkürler.

2023:12:14 10:44:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı