Antalya | Avukat Aysima GENCER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Avukat Aysima GENCER

Antalya Avukat Aysima GENCER, Antalya şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlayarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Antalya Avukat Aysima GENCER, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir avukattır. Hukuk alanındaki bilgi ve tecrübesini müvekkillerine en iyi şekilde sunarak başarılı sonuçlar elde etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma imkanı
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Müvekkillerin haklarını korumak için kararlılıkla çalışma
Antalya Avukat Aysima GENCER'i tercih etmeniz durumunda, hukuki sorunlarınızı profesyonel bir ekip tarafından çözüme kavuşturabilir ve haklarınızı en iyi şekilde savunabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya | Avukat Aysima GENCER Yorumlar - 1

user152466

Avukat Aysima GENCER ile çalıştım ve çok memnun kaldım. İlgili, tecrübeli ve işini titizlikle yapan bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni her aşamada bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
Gözde

Gözde

Geçenlerde ilk davam için kendilerine başvurmuştum.Kendileri benimle adeta kendi davalarıymış gibi ilgilendiler.Hiçbir soru bırakmadılar.Davamı da olabildiğince hızlı çözüme ulaştırdılar.Burdan kendilerine tekrardan teşekkür ederim.Şahsen bundan sonra tüm hukuki dosyalarımı ve tanıdıklarımı kendilerine yönlendireceğim.İlginize ve emeğinize çok teşekkür ederim her konuya hakim oluşunuzla, iletişimizle ve açıklayıcı tavrınızla beni gerçekten memnun ettiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum..

2023:12:21 09:16:50
Atakan Akın

Atakan Akın

Aysima hanım araç değer kaybı tazminatına ilişkin açtığımız dava ile çok ilgilendi.Her aşamada dosya hakkında bilgilendirip kısa sürede sonuca ulaştırdı teşekkür ederim.

2023:12:19 12:07:38
Gürkan ÜNAL

Gürkan ÜNAL

Herşeyden önce harika bir insan sizi sabırla ve ilgiyle dinleyen işinin ehli bir avukat herşey için teşekkür.

2023:12:19 12:29:13
Onur Dogan

Onur Dogan

Av. Aysima Gencer İşini hakkı ile yapan takip eden çok hızlı sonuçlandıran yerinde anında müdahale eden işini severek yapan ve sizi gerektiği şekilde savunan başarılı bir avukattır. Hukuksal anlamda kesinlikle güvenebileceğiniz ender kişilerdendir. Tecrübeleri ve bilgilerinden dolayı kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim…

2021:11:23 12:30:36
Barış Akçay

Barış Akçay

Gördüğüm en ilgili avukatlardan biri. Tavsiye ederim. 👍

2022:07:07 09:52:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı