Çalışan Kütüphane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Antalya Çalışan Kütüphane

Antalya Çalışan Kütüphane, şehirdeki çalışanlara özel hizmet veren bir kütüphanedir. İşletme, çalışanların iş saatleri dışında da kitap okuma ve araştırma yapma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Çalışan Kütüphane, 2015 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı, çalışanların kişisel gelişimlerine destek olmak ve streslerini azaltmak için bir ortam sağlamaktır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Aylık üyelik: 50 TL
  • Kitap ödünç alma ücreti: 5 TL/kitap

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Rahat ve sessiz çalışma ortamı
  • Wi-Fi erişimi
  • Kahve ve çay servisi
Antalya Çalışan Kütüphane, çalışanlara iş hayatı dışında da kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunmaktadır. Sessiz ve huzurlu atmosferi ile çalışanların verimliliğini artırmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Çalışan Kütüphane Yorumlar - 1

user152460

Antalya Çalışan Kütüphane, oldukça geniş bir kitap koleksiyonuna sahip ve çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kütüphane içerisinde sessiz bir ortam bulunması da kitap okumak için oldukça uygun bir ortam oluşturuyor. Ancak bazen kitapların düzeni konusunda biraz sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kütüphane.

20 Nisan 2024
Avukat Derya Akaltin

Avukat Derya Akaltin

Gayet güzel bir mekan ancak tuvaletleri biraz daha hijyenik olmalı. Ücret konusunda makul bir giriş ücreti var. Ancak sıkıntı olan durumu sadece 1 saat dışarı gidip gelinebiliniyor. Bunu değiştirmeleri daha iyi olur. Onun haricinde sakin güzel bir öğrenci ortamı. Kahvesi de güzel. Beğendim

2022:01:21 21:51:09
Bahar Yılmaz

Bahar Yılmaz

Çalışanlar güleryüzlüydü. Ancak çevreden kaynaklı olarak üniversite hazırlanan bir sürü gencimiz vardı. Açıkçası bu gençlerin haline çok üzüldüm. O kadar robotlaşmışlar ki sessiz çalışma alanı ile sesli çalışma alanını ayırt edemiyorlar. Sınav temposundan ötürü gerçek yaşama dair hiçbir bilgileri kalmamış. Sessiz alanda birbirleriyle sohbet ediyor, birbirlerine soru anlatıyorlar. Uyarınca da uzaydan gelmişsiniz gibi tepki veriyorlar. Tez incelemesi yaptığım için okuma yapamam gerekiyordu. Fakat okuma yapmaya pek uygun bir yer olmadığını deneyimledim . Ayrıca Türk kahvesinden musluk suyu tadından başka bir şey alamadım. Giriş ücretinin yanında Türk kahvesi alınmadığı için çay aldım. Sabah demlenmiş olacak ki bayatlamıştı. İnternet çok kötüydü.İçeceklerden ve internetten birer puan kırdım.

2023:06:03 15:38:35
Nurdan Doğan

Nurdan Doğan

Ferah, temiz ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile ders çalışmak burada özgürlük. Böyle bir ortamı bize sunduğunuz için teşekkür ederiz👏👏

2020:08:28 14:18:20
Adem Çinar

Adem Çinar

İnsanların yorumları sadece işletmeye ama asıl sıkıntı orada ki başıboş öğrencilerin kütüphane değilmiş gibi gülmesi eğlenmesi kütüphane dışarıdan ses almıyor alt kat biraz sesli oda öğrencilerden kaynaklanıyor

2023:06:04 08:23:18
Efil su

Efil su

Ortam güzel, giriş ücreti makul ama geç saatlere kadar çalışmayi planlayan bir sınav öğrenciyseniz iyi bir seçim olmayabilir. Kütüphane birkaç katlı oldugundan geceye doğru çok az kişi kaldigi için 10.30 civarı kapattılar ama onun dışında sorun yaşamadım.

2023:02:20 14:14:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı