Antalya Avukat Coşkun Balkaya Antalya Boşanma Avukatı-Antalya Ceza Avukatı-Antalya Miras Avukatı-Antalya Lawyer

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Antalya Avukat Coşkun Balkaya

Antalya Avukat Coşkun Balkaya, Antalya şehrinde hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Boşanma, ceza ve miras davaları gibi hukuki konularda uzmanlaşmış bir ekipten oluşmaktadır.

Tarihçe

Antalya Avukat Coşkun Balkaya, 2005 yılında kurulmuş olup, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müvekkillerine kaliteli hukuki hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Ücretlendirme, davaların karmaşıklığı ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Boşanma, ceza ve miras davalarında uzman avukatlarla çalışma imkanı.
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma.
  • Müvekkillerine güvenilir ve gizlilik prensiplerine bağlı hizmet verme.
Antalya Avukat Coşkun Balkaya'yı tercih etmeniz için, uzman avukatlarımızın tecrübesi ve başarılı geçmişleriyle müvekkillerimize en iyi hukuki destek ve çözümleri sunmamızdan dolayı gönül rahatlığıyla bize başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Avukat Coşkun Balkaya Antalya Boşanma Avukatı-Antalya Ceza Avukatı-Antalya Miras Avukatı-Antalya Lawyer Yorumlar - 1

user152438

Antalya'da hizmet veren Avukat Coşkun Balkaya, boşanma, ceza ve miras gibi hukuki konularda uzmanlaşmış bir avukat. Kendisiyle çalışanların memnuniyetini ön planda tutan, işini titizlikle yapan bir avukat olarak biliniyor. Sorunlarınızı çözmek için profesyonel bir destek arıyorsanız kesinlikle tercih edebileceğiniz bir avukat.

20 Nisan 2024
Mehmet Akbulut

Mehmet Akbulut

Çok bilgili ve ilgili bir avukat. Çok güvendik kendisine ve sağolsun güvenimizi boşa çıkarmadı avukat bey. Başarılar dilerim kendisine

2024:01:04 06:17:48
Emre Yildirim

Emre Yildirim

Boşanma davam konusunda aşırı ilgili ve her detayı takip edip bilgi veriyor kendisine teşekkür ederim

2023:12:27 19:30:55
Tuba Toprak

Tuba Toprak

Kendisini tanımaktan mutluluk duyuyoruz. Birçok problemde bize çok yardımcı oldu. Çoşkun bey bize her konuda destek sağladı ve çözüm odaklı ilerledi. Bilgisi ve ilgisiyle, dava süreçlerinde kendisine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

2023:05:05 17:09:52
Kağan Kalın

Kağan Kalın

Kendisinden çok memnunum. İşinde çok bilgili ve bilgisini size çok açık bir şekilde aktarabiliyor. Yaşadığım problemler ile ilgili kendisi çok yardımcı oldu. İlgisini ve bilgisini sizden eksik etmeyen gayet düzenli bir şekilde size yardımcı olan bir insan.

2023:06:14 13:02:57
Mehmet AKGÜL

Mehmet AKGÜL

İlgili, çözüm odaklı ve saygıdeğer olmasının yanında işini samimiyet ve profesyonellik çerçevesinde yapan kaliteli bir avukattır. Birçok konuda bizi aydınlattığı için kendisine çok teşekkür ederim.

2022:11:29 11:00:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı