Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Antalya Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane

Antalya Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane, üniversite öğrencilerine ve akademisyenlerine hizmet veren geniş kapsamlı bir kütüphanedir. Kütüphane, geniş bir kitap ve dergi koleksiyonuna sahip olup, öğrencilerin araştırma ve öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli kaynaklar sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane, üniversitenin kuruluşundan kısa bir süre sonra hizmete açılmıştır. Yıllar içinde koleksiyonunu genişleterek, modern teknolojileri kullanarak hizmet kalitesini arttırmıştır.

Fiyat Politikası

Kütüphane hizmetleri, üniversite öğrencileri ve akademisyenleri için ücretsizdir. Kütüphaneden kitap ve diğer materyaller ödünç almak da ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Çalışma alanları ve grup çalışma odaları
  • Online veritabanları ve dijital kaynaklar
  • Eğitim ve rehberlik hizmetleri
Antalya Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane, zengin kaynakları, modern hizmet anlayışı ve kullanıcı dostu ortamıyla öğrencilerin ve akademisyenlerin tercih etmesi gereken bir kütüphanedir. Araştırma yaparken ihtiyaç duyduğunuz her türlü kaynağı burada bulabilir ve verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Konyaaltı Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane Yorumlar - 1

user152424

Antalya Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane oldukça geniş ve kapsamlı bir kütüphane. Kitap çeşitliliği oldukça fazla ve aradığınız her türlü kaynağı bulabilirsiniz. Çalışma alanları oldukça konforlu ve sessiz bir ortam sunuyor. Personel ise oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazen kitapların raflarda yerini bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak çok memnun kaldığım bir kütüphane.

20 Nisan 2024
Oğuz Batuhan

Oğuz Batuhan

Güzel sevdiğim bir kütüphane, ama 24 saat açık olma olayını sadece sınav dönemleri için değilde tüm yıl boyunca uygulamanız daha iyi olurdu havalandırma sistemi var ama eski ve çalışmıyor anladığım kadarıyla, havalandırma sistemini tamir ettirmek yada pencereleri açmak içerinin havalanması ve beynimize oksijen gitmesi için bir çözüm olabilir, aydınlatma konusuna gelince bozuk olan lambaları yaptırmak zor olmasa gerek diye düşünüyorum, geniş bi kitap yelpazesi olmakla birlikte kaynaklar eskimiş yenileri eklenmiyor eski kaynaklar artık kullanım dışı kalmış durumda güncel kaynaklarla yenilenmesi lağzım özellikle teknoloji programlama alanıyla ilgi kitaplar yenilenmesi şart, bunların dışında gayet güzel bi kütüphane, belediyenin sınav dönemlerinde çorba ikrağmı oluyor muhteşem oluyor gerçekten.

2024:01:24 06:02:05
BiLaL B.

BiLaL B.

Birçok defa geldim. Bazen dışarıya kapalı olması üzücü oluyor. Başka yerlerde yer problemi oluyor. Çantam ile çantamın içinde sadece kitaplar var ona rağmen güvenlik almamıştı. Kütüphanenin halka açık olması gerekiyor tabi eger yer varsa sınav dönemlerinde öğrenciler yer bulamıyor ama diğer zamanlarda bomboş

2023:08:08 17:06:17
Ömer Hodo

Ömer Hodo

Yer yok. Özellikle kitap bırakıp gidilen bir sürü masa var. Boş sandalyeler çok ama oturacak yer yok. Duvarlara asmışsınız 30 dk olduğundan gelmeyen kişilerin çantaları alınacak diye ama sabah bırakıp gidenler akşam gelse bile problem olmuyor. Kitapların yetersizliği başka bir konu. Yani Akdeniz Üniversitesine yakışmayan bir kütüphane var. Böyle olmaması lazım her bölümün kendine özel çalışma salonları yok. Diğer fakültelere de öğrenci olmayanlar girdiklerinde sorun yaşanıyor. Bu konu es geçilmemesi gereken bir konu.

2017:11:25 09:25:13
Emrecan Bilir

Emrecan Bilir

eski bir kütüphane. sade bir görüntüsü var, dikkat dağıtıcı bir tasarımı yok. sessizlik konusunda gayet iyi. zemin katın orta kısmı binanın giriş kısmı olduğu için biraz sesli olabiliyor ama tolere edilebilir. üst katlar nispeten bayağı sessiz. ışıklandırma ortalama. ancak vize ve final dönemlerinde yer sıkıntısı çok oluyor. yer kapma gibi bir problem var, denetlenmiyor. bence en sıkıntılı problemlerinden biri priz sorunu. priz ihtiyacını gidermek çok zor. sadece sayılı masalarda var. havalandırma özellikle kış aylarında sıkıntılı. tuvaletleri hiç temiz değil. arada sırada şansa peçete oluyor. sandalyelerin birçoğu tahta sandalye ve doğal olarak uzun süre oturduğumuz bir yer olduğu için konforlu değil. kütüphane kısmı binanın küçük bir kısmını oluşturuyor, geri kalan kısım çalışma masalarıyla dolu. bu kısımda da eski ve arşiv kitaplar var sadece pek yenilendiğini düşünmüyorum. bilgisayarlar eski ve yavaş. herkese açık 8 tane bilgisayar var sanırım.

2023:03:26 06:16:42
Elif Aksu

Elif Aksu

Çalışma alanında değerlendircek olursam; çoğu üniversitelerin kütüphanesi her masaya bir priz olacak şekilde dizayn edilmesine rağmen bu kütüphanede belli başlı yerlere priz olması kötü ayrıca masa ve sandalyelerin de yenilenmesi gerekir.

2023:06:15 11:29:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antalya Konyaaltı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı