Antalya | Avukat & Arabulucu Berna ÖZEN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Antalya Avukat & Arabulucu Berna ÖZEN

Antalya Avukat & Arabulucu Berna ÖZEN, Antalya şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Berna ÖZEN, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığı ile müvekkillerine çeşitli hukuki konularda destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Berna ÖZEN, hukuk eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Antalya'da kendi avukatlık bürosunu kurmuştur. Yıllar içinde edindiği tecrübe ve müşteri memnuniyeti ile adını Antalya'da duyurmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma konusunda uzmanız.
  • Müvekkillerimizin haklarını korumak için kararlı ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz.
  • İşimizi titizlikle yaparak müvekkillerimizin memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz.
Antalya Avukat & Arabulucu Berna ÖZEN'i tercih etmeniz için uzman ekibimiz, adil fiyat politikamız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile size en iyi hukuki destek sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya | Avukat & Arabulucu Berna ÖZEN Yorumlar - 1

user152396

Berna Özen Avukat ile çalıştım ve çok memnun kaldım. İşini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve başarılı bir avukat. Kendisine danıştığım konularda her zaman doğru ve hızlı çözümler üretti. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Nisan 2024
ali

ali

İnanın içim elvermezken size bu yıldızı veriyorum. ortağınızın Tuğba hanimin hakareti ve suratıma telefon kapatması hiç hoş değil. Umarım bunu yaşayan ilk ve son kişi olurum çünkü bizi savunmanız için sizlere ulaşıyoruz hakaret azar ve saygısızlık için değil.!

2023:03:13 13:59:32
Mustafa HIZARCIOĞLU

Mustafa HIZARCIOĞLU

Gerçekten özellikle iş hukuku alanında çok deneyimli. İş davalarımı kısa sürede ve tamamen lehime olarak sonuçlandırdı. Fiyatları da hiç afaki değil. Şiddetle tavsiye ediyorum.

2022:06:15 09:06:59
fts dinçer

fts dinçer

Tuba hanım gerçekten cok ilgili bir avukat.bilgisi dahilinde bu zor dönemimdeki sevecen, ilgili, ve güler yüzlü tavırlarıyla bana hem destek oldu, hemde davamızda başarılı sonuclar aldık kendisine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Sonuna kadar herkese tavsiye ederim 🥰

2020:01:22 07:10:51
yine mi hüzün

yine mi hüzün

Acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

2023:09:12 18:04:30
Elif Cecanpınarr

Elif Cecanpınarr

iş ahlakı ve disipline hayran olduğum bir avukat... boşanma sürecimi sıkıntısız ve lehime olacak şekilde sonuçlandırdı.. müteşekkirim..

2022:06:15 09:09:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı