Antalya Avukat | AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu | Antalya Avukat Ayşenur Kocabaş & Avukat Sena Demircan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Antalya Avukat | AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu | Antalya Avukat Ayşenur Kocabaş & Avukat Sena Demircan

AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu, Antalya şehrinde hizmet veren köklü bir hukuk firmasıdır. Büro, Avukat Ayşenur Kocabaş ve Avukat Sena Demircan tarafından kurulmuştur ve uzun yıllardır müvekkillerine kaliteli hukuki hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sağlamak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukatlar
  • Çeşitli hukuki alanlarda hizmet sunma
  • Müvekkillerine bireysel ve özgün çözümler sunma
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu, müvekkillerine karşı dürüstlük, şeffaflık ve profesyonellik ilkesiyle hareket etmektedir. Hukuki sorunlarınızda size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Avukat | AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu | Antalya Avukat Ayşenur Kocabaş & Avukat Sena Demircan Yorumlar - 1

user152392

Antalya'da hizmet veren AS Hukuk, Danışmanlık & Avukatlık Bürosu'nda Avukat Ayşenur Kocabaş ve Avukat Sena Demircan'a danışmanlık hizmeti aldım. İkisi de işlerinde oldukça başarılı ve profesyonel avukatlar. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular ve beni her aşamada bilgilendirdiler. Kendilerine çok teşekkür ederim.Puan : 5

20 Nisan 2024
Yıldız Kurban

Yıldız Kurban

Eşimin davası için AS Hukuk bürosundan hizmet aldık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Davanın her aşamasında bize büyük destek sağladılar. Onlar sayesinde karmaşık hukuki süreci anlamamız çok daha kolay oldu. Ayrıca, duyarlı ve insan odaklı yaklaşımları sayesinde stresli bir dönemi daha kolay atlatmamıza yardımcı oldular. Hatta tabiri caizse sürekli aklımızı kurcalayan bir derdimizi onlara devrettik ve o saatten sonra endişelenmeyi bırakıp avukatlarımızdan gelecek güzel haberi beklemeye başladık.Sonucunda da eşimin lehine davamız sonuçlandı ve paramızı hemen tahsil ettiler. Hukuki sorun yaşayan herkese bu büroyu tavsiye ederim. Davanızı verdikten sonra artık kaygı duymayı bırakıyor ve hayatınıza devam ediyorsunuz. Zaten avukatlarınızla görüşünce bu güveni siz de alacaksınız. Bir gün telefonunuz çalacak ve avukatlarınızdan aldığınız güzel haberle mutlu olacaksınız. O günün hemen gelmesini istiyorsanız bir an önce davanızı Avukat Ayşenur Kocabaş ve Sena Demircan hanımlara vermenizi tavsiye ederim. ❤️

2023:09:03 19:16:21
buse kara

buse kara

Ayşenur hanımla çalışmak benim için harika bir deneyim oldu. Profesyonel ve uzman ekibi sayesinde hukuki sorunlarımı çözmek için güvenilir bir destek buldum. Dava sürecim boyunca her adımda beni bilgilendirdikleri için kendimi güvende hissettim. Hukuk alanındaki uzmanlıkları ve müşteri odaklı yaklaşımları sayesinde sonuç odaklı bir çözüm elde ettim. Her zaman sorularımı sabırla yanıtladılar ve benimle etkili iletişim kurarak süreci kolaylaştırdılar. Teşekkürler!"

2023:07:29 10:45:36
Hüseyin Aydınlı

Hüseyin Aydınlı

Güler yüzüne ve ilgilerine ek olarak bütün hukuki süreci engin bilgileriyle profesyonel bir şekilde yürüterek değerli hissettirdikleri için Ayşenur Hanıma ne kadar teşekkür etsem yetersiz kalır. Sayelerinde emeklerimin boşa çıkmadığını bir kez daha anladım.

2023:09:15 15:55:31
İlayda Güven

İlayda Güven

Ayşenur Hanım harika bir avukat. Hukuki sorunlarıma anlayışlı ve etkili bir şekilde yaklaştı. Her adımda beni bilgilendirdi ve süreci son derece düzgün yönetti. Ayşenur Hanım'ın tecrübesi ve dikkati sayesinde sonuçtan son derece memnun kaldım. Kendisine minnettarım!

2023:09:17 21:46:05
Billur Acar

Billur Acar

Ayşenur ve Sena hanım dava sürecinde her ayrıntıya kadar beni bilgilendirip özverili bir şekilde dava sürecini yürüttüler. İlgi ve alakaları sayesinde stressiz bir dava süreci yürütmemi de sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ederim.

2023:08:22 10:52:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı