Avukat Ali Aktaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Antalya Avukat Ali Aktaş

Antalya şehrinde faaliyet gösteren Avukat Ali Aktaş, hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlayan işletme, uzman avukat kadrosuyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Avukat Ali Aktaş, yılların verdiği deneyim ve birikimle 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok müvekkiline adaletin sağlanması için hukuki destek sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Avukat Ali Aktaş, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin niteliğine ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli avukat kadrosu
  • Çeşitli hukuki konularda danışmanlık hizmeti
  • Hızlı ve etkili çözüm odaklı çalışma prensibi
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal destek
Neden Avukat Ali Aktaş tercih edilmelidir? Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıyla müvekkillerine en iyi hukuki destek sağlayan bir avukatlık bürosudur. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olan Avukat Ali Aktaş, adaletin sağlanması için mücadele etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Avukat Ali Aktaş Yorumlar - 1

user152386

Antalya Avukat Ali Aktaş, işini titizlikle yapan ve müvekkillerine karşı son derece saygılı bir avukattır. Kendisiyle çalıştığım süre boyunca profesyonel yaklaşımı ve hukuki bilgisiyle beni her zaman memnun etmiştir. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak beni her zaman bilgilendirmiştir. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Nisan 2024
Mücahit Ömer Öztürk

Mücahit Ömer Öztürk

Tecrübeli, ilgili, anlayışlı ve işinin ehli bir avukat.

2023:09:06 16:41:25
Akif Demir

Akif Demir

Binlerce kişiyi fetöcülerin bylock kumpasından kurtaran yiğit bir avukattır. Bir avukattan öte ağabey kadar yakın hissederim kendime. Ayağına taş değmesin, güzellikler hep seninle olsun Ali ağabey.

2022:08:16 14:58:24
Mehmet Kurshun

Mehmet Kurshun

Sevgili Ali bey, Baylock nedir ne işe yarar, elini veren canini kurtaramadığı bu son yuzyilin zokkasi olan şeyi, sizin o enfes anlatımınız ile tanıma anlama fırsatı buldum. Çok harika hakiki bir eser ortaya koyarak hem mağdurlar için bir ses, bir nefes olmuş hemde çok hayırlı bir işe vesile olmuşsunuz Rabbim sizden ebeden razı olsun sizi tanidigimada çok memnun oldum selam ve sevgilerle, yaşayın sağlıcakla.

2020:03:05 21:16:26
Feyzullah S

Feyzullah S

Sehrin merkezinde olusu ve sorunlara yaklasimi ve ilgisi mukemmel.

2018:03:04 09:34:06
Mehmet Şah Zilan

Mehmet Şah Zilan

Güvenilir başarılı bir avukat

2022:07:03 14:25:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı