Antalya | Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Antalya Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ

Antalya Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ, Antalya şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Ebru ÇEBİ, uzun yıllardır hukuk alanında deneyimli bir avukat ve arabulucudur.

Tarihçe

Ebru ÇEBİ, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık mesleğine adım atmış ve birçok önemli dava ve arabuluculuk sürecine katkı sağlamıştır. Antalya Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ, bu tecrübeler doğrultusunda kurulmuş ve hukuki sorunlarla karşılaşan bireylere profesyonel destek sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemekteyiz.
  • Müşterilerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak uygun fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunmaktayız.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz vardır.
  • Alanında uzman avukatlar ve arabulucularla çalışmaktayız.
Antalya Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ'ni tercih etmeniz için hukuki sorunlarınıza çözüm odaklı yaklaşımımız, tecrübeli kadromuz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız önemli bir neden olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya | Avukat & Arabulucu Ebru ÇEBİ Yorumlar - 1

user152372

Ebru Çebi Avukat'a danıştığım konuda çok yardımcı oldu. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kendisine güvenebileceğim bir avukat olduğunu düşünüyorum.

19 Nisan 2024
Gozde Z

Gozde Z

Ebru Hanım’dan çok hızlı, açık sözlü bir anlatım ile danışmanlık hizmeti aldım. Tüm sorduğum sorularımı titizlikle dürüst bir şekilde tüm bilgisiyle cevapladı. Ayrıca telefonu açtığı ilk andan itibaren sanki tanıdığınız birisi ile görüşüyormuşsunuz gibi canayakın hissettirdiği ve güleryüzü için çok teşekkür ederim tekrar. Avukatlık işlemlerimiz olur ise ailem ile kesinlikle kendisi ile çalışmak isteriz.

2023:09:14 18:16:01
Aidai Muratbek kyzy

Aidai Muratbek kyzy

Çok kaba bir hanımefendi.1. Ücretsiz hizmet almak için aranmadı, sadece ayni davaya bakilip bakilmadigi soruldu ve fiyat istendi.2. Telefondan bilgi verilmiyorsa bile, kibar bir şekilde ofise gelebilirsiniz denilebilir.

2023:10:07 10:15:23
Suna Çeltik

Suna Çeltik

Tanıdığım en dürüst en başarılı en güvenilir avukat...İyi ki sizinle tanışmışım iyi ki avukatım olmuşsunuz...Antalya en iyi avukat =Ebru Çebi

2023:12:22 11:51:50
Yalçın Türk

Yalçın Türk

Bukadar samimi ve dürüst avukatlarımızın olması beni gerçekten gururlandırdı .

2023:09:19 19:14:08
Hüseyin Bilbay

Hüseyin Bilbay

Avukat arıyorum dersen tam adresi tavsiye ederim

2023:10:08 08:56:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi 12:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı