ANTALYA | AVUKAT AHMET ALKAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

ANTALYA | AVUKAT AHMET ALKAN

Antalya şehrinde hizmet veren Avukat Ahmet Alkan, 20 yıldan fazla deneyime sahip bir hukuk bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Ahmet Alkan, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden beri Antalya ve çevresindeki müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuki destek sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Avukat Ahmet Alkan, müvekkillerine adil ve şeffaf fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Müvekkillerine bireysel ve özgün hizmet sunma
  • Gizlilik ve güvenilirlik ilkelerine bağlılık
Neden Avukat Ahmet Alkan tercih edilmelidir? Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıyla müvekkillerine en iyi sonuçları sağlamak için çalışmaktadır. Hukuki sorunlarınızda size yardımcı olacak uzman bir ekip ile çalışmak istiyorsanız, Avukat Ahmet Alkan sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Kepez ANTALYA | AVUKAT AHMET ALKAN Yorumlar - 1

user152364

Avukat Ahmet Alkan'a dava sürecimde yardımcı olduğu için çok memnun kaldım. İlgili, tecrübeli ve işini titizlikle yapan bir avukat. Kendisine çok teşekkür ederim.

19 Nisan 2024
Ertan Hekimler

Ertan Hekimler

Ahmet beyle bir yılı aşkındır çalışıyoruz. Antalya ağır ceza mahkemesinde devam eden dosyamın bugün benim adıma olumlu sonuçlanmasıyla birlikte kendisi hakkında düşüncelerimi yazmayı borç bilirim. Öncelikle ceza davalarında mutlaka iyi bir ağır ceza avukatıyla çalışın derim. Çünkü Antalyada yaşayan biri olarak Antalya’da ağır ceza avukatı bulmak hakikaten zor. Bu süreçte ben haklı olduğumu nasıl ispatlayacağım diye bocalarken Ahmet beyle tanıştım ve dosyamı kendisine verdim. Gerek bana yaklaşımı gerek dosyama gösterdiği özen ve gerekse delilleri zekice sunarak mahkemede beni haklı çıkarması takdire şayan. Bir kez daha teşekkür etmeyi borç bilirim. Sağ olun Ahmet bey ve alkan hukuk ailesi.

2024:01:15 18:20:22
Fadimana TEKELİOĞLU

Fadimana TEKELİOĞLU

Ben Konyada yaşıyorum. Yaşadığım hukuksal sıkıntımda sürekli iletişimde kaldık. Her sorumu cevapladılar beni gerçekten iyi yönlendirdiler. Atacağım adımlarda hep yanımda oldular. Avukat Ahmet Beye ilgisinden, desteğinden ve sabrından ötürü çok teşekkür ediyorum. Her zaman tercihim ve tavsiyem kendileri olacaktır.

2023:12:14 10:52:40
Serkan Ulusoy

Serkan Ulusoy

Ahmet ALKAN Avukatlık bürosunun her kese tavsiye edeceğim gerçekten güvenilir sorularıma net cevaplar alabildigim kaliteli çalışan personel potansiyeline sahip bir işletme tekrardan herşey için teşekkür ederim

2024:01:16 13:24:49
Dorukhan Akın

Dorukhan Akın

Ailecek karşı karşıya kaldığımız bu zorlu mahkeme sürecinde bizi yalnızca hukuksal olarak değil, aynı zamanda psikolojik olarak da rahatlatan ve neler olabileceğini, hangi ihtimallerin bizleri beklediğini tek tek anlatıp tüm süreci özenle ve titizlikle yürüttü. Hem ceza davamızı kazandık hem de ceza davamızı takiben hukuk davası açıp onu kazandık. Alkan Hukuk Bürosu avukatları aile avukatımız oldu, her birine çok teşekkür ederim.

2023:11:27 12:38:32
Cavidan Gacır

Cavidan Gacır

Antalya’da boşanma avukatı ararken arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim. Avukat Ahmet beyin boşanma davalarına hakimiyeti ve tecrübesi inanılmaz. Dolu dolu bir anlatım ile tüm haklarım konusunda bilgilendim. Anlaşmalı boşanma sürecimde avukatım olacak kendisi. Güvenilir ve tecrübeli bir avukat herkese lazım.

2023:10:19 18:59:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar 08:30–18:30

Antalya Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı