Antalya Avukat адвокат Law Firm Doğuç Hukuk & Danışmanlı Cansu Doğuç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 82 Yorum Ekle

Antalya Antalya Avukat Law Firm Doğuç Hukuk & Danışmanlı Cansu Doğuç

Antalya Avukat Law Firm Doğuç Hukuk & Danışmanlı Cansu Doğuç, Antalya şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukatlık bürosudur. 10 yıldan fazla deneyime sahip olan firmamız, müşterilerine çeşitli hukuki konularda profesyonel destek sunmaktadır.

Tarihçe

Firmamız 2010 yılında Cansu Doğuç tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve adaleti ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Fiyatlarımız, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilmektedir. Müşterilerimize adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktayız. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık
  • Dava takibi
  • Sözleşme hazırlama
  • Miras hukuku
  • İş hukuku
Antalya Avukat Law Firm Doğuç Hukuk & Danışmanlı Cansu Doğuç, müşterilerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunmaktadır. Adaletin sağlanması ve müşteri memnuniyeti firmamızın öncelikli hedeflerindendir. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Avukat адвокат Law Firm Doğuç Hukuk & Danışmanlı Cansu Doğuç Yorumlar - 1

user152348

Cansu Doğuç Avukat ile çalışmak gerçekten çok memnuniyet vericiydi. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve sonuç odaklı bir avukat. Sorunlarımıza hızlı ve etkili çözümler buldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Nisan 2024
shamil musabeyli

shamil musabeyli

Bu kadar kötü bir avukat görmedim hayatımda.Haklı olduğum bir emlak davam vardı. Bu bürodan Cansu hanım diye bir avukat benim davayı üstendi. Hiç bir parası veya pazarlığı yapmadan hanımefendinin hizmetini kabul ettik. Davayı o kadar saçma bir sebeplerle kaybetmemize rağmen ses etmek istemedim (oysa hanım efendinin elinde resmi kira sözleşmem ve kira makbuzlarımın bir kısmı var iken hanım efendi "ya ben sizin kirayı daha yüksek bir fiyatla hesaplanır diye düşündüm ve itiraza gideriz diye düşünüyorudm." dedi, oysa bu kadar küçük mablağlarda itiraz hakkının olmadığını ya hanım efendi bilmiyordu, yada ortada bir hoş olmayan daha iğrenç bir durum vardı.). Neyse dedik belki daha hanım efendi çok yenidir bu alanda ve konuyu uzatmak istemedik. bu dava mart yada nisan ayında oldu, tam hatırlamıyorum, fakat daha geçen hafta e-devletten bir davamın hala açık olduğunu ve benden icranın belirli bir parayı fazladan çektiğini fark edince hanım efendiye "Merhaba Cansu hanım, davamız neden hala açık duruyor? ve benden bir miktar para hatayla fazladan çekilmiş" diye mesaj attım. Hanım efendi cevap yazmaya bile tenezzül etmiyor. Kişisel düşüncemdir, Cansu Doğuç sadece kötü avukat değil, aynı zamanda etik bir yaklaşıma sahip olmayan bir insandır.

2023:09:19 22:52:16
begüm güneş

begüm güneş

Avukatımız ve ekibi davamla yakınen ilgilendiler, çözüme kavuşturmak ve bana yardımcı olmak adına ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bunun yanı sıra güler yüzlü ve samimi halleriyle kendimi bir hukuk bürosunda değil aile ortamında gibi hissettim. Yeni açılmış olmasına karşın gayet başarılı,ilgili, özverili ve profesyonel bir ekip.

2019:08:17 11:37:32
Necla Sercin

Necla Sercin

Avukat hanımın özverili çalışması ve ekip arkadaşlarıyla yarattığı güven ortamında dava sürecimin en başından beri onlara olan güvenim tamdı ve aldığımız sonuç beni şaşırtmadı. Verdikleri emek için başta Cansu hanım olmak üzere her bir ekip arkadaşına çok teşekkür ederim..

2019:08:23 19:01:20
Emin Erdem

Emin Erdem

Avukat hanım ve ekibi zaten o güveni veriyorlar hiç pişman olmadım kendileri çok güler yüzlü çok yardımsever ve ilgililerdi.Gelişmelerden sürekli haberdar oldum.Çok memnun kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim

2019:08:17 15:20:26
TEMHA

TEMHA

İşini gerçekten çok iyi yapan birisi, güler yüzlü , hızlı ve tamamen çözüm odaklı bir hanımefendi. Tamamen güvenilir. Dava sahibi bir birey olarak kesinlikle önerebilirim. Müvekkili olduğum sayın Cansu hanımın başarılarının devamını diliyorum...

2019:08:17 15:53:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı