Attorney /Адвокат Mert Veysel Yilmaz – Yilmaz Attorneys Law Firm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 83 Yorum Ekle

Antalya Attorney Mert Veysel Yilmaz - Yilmaz Attorneys Law Firm

Yilmaz Attorneys Law Firm, Antalya şehrinde hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Mert Veysel Yilmaz liderliğindeki firma, geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Yilmaz Attorneys Law Firm, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Mert Veysel Yilmaz'ın liderliğindeki firma, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hukuki destek sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş hukuki hizmet yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman avukatlar
  • Müşteri odaklı yaklaşım
  • Çözüm odaklı çalışma prensibi
Yilmaz Attorneys Law Firm, müşterilerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunarak güvenilir bir ortak olmayı hedeflemektedir. Hukuki sorunlarınızda size yardımcı olmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Attorney /Адвокат Mert Veysel Yilmaz – Yilmaz Attorneys Law Firm Yorumlar - 1

user152330

Mert Veysel Yılmaz ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Kendisi çok profesyonel ve işinde gerçekten uzman bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni her adımda bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Nisan 2024
Hande Arı

Hande Arı

Mert bey güvenilir, işini titizlikle yerine getiren, sorularınıza bilgisi ve tecrübesiyle net yanıtlar veren oldukça başarılı bir avukat. Hukuki bir sorunla karşılaştığınızda gönül rahatlığıyla kendisi ile iletişime geçip danışmanlığından faydalanabilirsiniz.

2022:09:07 13:44:32
Melike İrem Alhas

Melike İrem Alhas

Çok zor bir zamanımızda Mert Beyle karşılaştık. Sonunda ne istediğimizi anlayan, rahat iletişim kurabildiğimiz bir avukatla karşılaşmak bizi çok sevindirdi. Mert Bey tüm süreci titizlikle yürüttü ve hakkımızı sonuna kadar savunarak kısa zamanda sonuca ulaşmamızı sağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki bu ülkede sizin gibi dürüst ve becerikli avukatlar var.

2022:09:07 12:30:07
Ali Emre Karagul

Ali Emre Karagul

Mert bey, çok dinamik ve alana hakim bir avukat. Yasal surecimde, birçok hukuk bürosu ile görüştüm. Ancak hiçbirisi bana sürecin işleyişini bu kadar açık ve detaylı anlatmadi. "Hallederiz" tarzı bir yaklaşım guduyorlar. Ama mert bey oldukça açıklayıcı davrandı. Benim için en önemli kıstas bu oldu. Kesinlikle süreç dediği gibi ilerledi ve sonuç aldık.

2020:06:29 09:16:35
Yeşim Yılmaz

Yeşim Yılmaz

Mert Veysel bey işini çok iyi yapan bir Avukat. Düzenli, programlı, ilgili, açıklayıcı ve en önemlisi adaletli kişiliğini işine de yansıtan bir avukat. Tüm süreç hakkında bilgi veren ve sürecin artılarını, eksilerini göz önünde bulunduran, her daim etik kalmayı savunan başarılı bir Avukat. Başarılarının devamını diliyorum.

2020:07:01 08:46:32
Murat Dönertaş

Murat Dönertaş

Genç avukatlar.Belgen Sitesi 7.blok ta 1.nolu daireler.

2018:09:27 06:29:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı