Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Antalya Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean

Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean, Antalya şehrinde hizmet veren bir kurutemizleme işletmesidir. Müşterilerine kaliteli ve profesyonel temizlik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Kurutemizleme hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Özel kıyafetler için ekstra hizmetler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve hijyenik temizlik
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile kıyafetleriniz güvenli ellerde olacaktır. Ayrıca uygun fiyatlarımız ve hızlı teslimatımız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antalya Muratpaşa Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean Yorumlar - 1

user152230

Antalya Antalya Kurutemizleme MATMAZEL Dry Clean Çamaşırhane, kıyafetlerimi her zaman titizlikle temizleyip ütülüyorlar. Personelleri güler yüzlü ve işlerini özenle yapıyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Nisan 2024
Çisil Atıcı

Çisil Atıcı

Dükkanın önünde oturup 5-6 kişi sohbet ediyorlar. 2 köpekleri var küçük ve tasmasız köpeğimi gezdirirken her zaman oradan geçiyorum ve köpekleri hep tasmasız bugün geçerken köpeklerden birisi yanımıza geldi ve köpeğim oyuncu olduğu için oynamak için yaklaştı ama köpekleri bir anda saldırmaya başladı. Ve dükkan önünden kalkıp köpeğinizde bir şey var mı özür dileriz diyen olması gereken yerde bide saldırıyor diye güldüler şaka gibi. Kusura bakmasın kimse ben köpeğimi nasıl kucağıma aldığımı anlamadım. Ya köpeğinize tasma takın ya da saldırıyorsa köpekler gelirken tutun. Benim köpeğim sizin sorumsuzluğunuz yüzünden ısırılmak ya da saldırıya uğramak zorunda değil.

2023:09:19 16:44:55
Lana P

Lana P

Kış temizleyicisine iki şey verdim. Ütülenmedi, bütün lekeler kaldı, etkisi yok, üstelik bir katını da mahvetti, leke ve lekeler oluştu. Tavsiye etmiyorum. Çok kötü hizmet

2023:10:11 06:05:05
Mehmet Ali T

Mehmet Ali T

Nişan günümde ütülettiğim elbiselerim.Pantolon daha vasattı onu çekmeyi unuttum.

2023:07:16 16:30:53
Bekir MUTLU

Bekir MUTLU

Temiz işini duzgun yapan bir işletme fıyatlarıda uygun tavsıye ederım

2023:10:03 06:28:17
Pınar AKSOY

Pınar AKSOY

Antalya'nın merkezinde en iyi kuru temizleme, çok yoğun çalışıyorlar en iyi hizmeti sağlıyorlar.. Herkes gayet memnun güleryüzlerinden ve çalışmalarından dolayı çekemeyerek kötü yorum yapanlara aldırış etmeyiniz..Ahmet bey ve Canan hanım verdiğiniz güleryüzlü hizmet ve karşılama temizlemeler için teşekkürler..

2018:06:01 12:51:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı